Angel Eyes
Waar deskundigheid gewaarborgd is!!
NL 1 0909 - 0144 (90cpm.) BE 0907- 37077 (150cpm.) BE Credits klik hier (100cpm.)

Mediums

Mediums en spirituele gaven en vermogensMediums en spirituele gaven en vermogens. Mediums beschikken over één of meerdere spirituele gaven. De ene gave is niet hetzelfde als een ander en is ook niet beter dan een ander. Op deze manier krijgt een medium informatie door.

De spirituele gaven of vermogens worden in vier categorieën onderverdeeld. Per categorie wordt er een duidelijk onderscheid gemaakt van wat een medium ervaart, maar toch loopt het niet allemaal gelijklopend en ervaart een medium ook zijn gave aan de hand van zijn levenservaring en intuïtief.

Helderziendheid: Een medium dat helderziend is, ervaart de mogelijkheid om informatie via beelden binnen te krijgen. In de spirituele wereld wordt er wel eens gezegd dat een medium dergelijke informatie ontvangt via zijn derde oog en dat dit oog zich zou bevinden op het midden van ons voorhoofd tussen onze twee ogen of met andere woorden op onze 6e chakra of voorhoofdchakra. Via dit oog kunnen helderzienden ook geestesvormen zien verschijnen.

Heldervoelendheid: Heldervoelendheid is het vermogen om energieën aan te voelen. Dit kan de energie zijn uit een ruimte of atmosfeer, de energie of zelfs pijn van een medemens alsook de energie van een overledenen. Het intuïtief vermogen en voorgevoelens vallen ook onder deze categorie.

Vele mediums die heldervoelend zijn, zijn meestal ook hoogsensitief gevoelige mensen.

Helderhorendheid: Als een medium helderhorend is, heeft hij het vermogen om stemmen en geluiden te horen van de onzichtbare wereld en dit via geluiden van buitenaf of in zijn hoofd.

Helderwetendheid: Helderwetendheid is de minst bekende vorm. Het gaat hier om het vermogen te hebben dingen te weten zonder dat ze verteld zijn en/of volledig gevormde ideeën te krijgen over bepaalde zaken.