Angel Eyes
Waar deskundigheid gewaarborgd is!!
NL 1 0909 - 0144 (90cpm.) BE 0907- 37077 (150cpm.) BE Credits klik hier (100cpm.)

Paragnosten online

Paragnosten online zijn ook mensenParagnosten online zijn ook mensen. Mensen met paranormale gaven worden in de volksmond paragnost genoemd. De meest bekende paranormale gaven zijn helderziendheid, helderhoren, helderweten. Een persoon moet op zijn minst één van deze gavens hebben om zich paragnost te noemen.

Natuurlijk zijn er paragnosten online die over meerdere gavens beschikken en sommigen hebben zich het kaartleggen of het pendelen aangeleerd. Zo zijn er ook paragnosten die met helende energie werken  o.a magnetiseren of reiki energie.

In deze tijd zijn er veel mensen die het even niet meer zien zitten en graag willen weten wat de toekomst hun zal brengen. Voor deze mensen kan een paragnost online een uitkomst zijn. Als een paragnost online gebeld word krijgt een paragnost online bij het horen van stem informatie door en kan een paragnost zo een persoon antwoorden en inzichten geven. Een paragnost online zal er nooit omheen draaien in een consult en zal altijd zeggen wat hij/zij doorkrijgt. Met een eerlijk antwoord en inzicht al is die nog zo vervelend.

Vaak bellen mensen met financiële, relatie of andere problemen  ect naar een paragnost in de hoop dat het allemaal weer goed komt. Als zij dan een negatief antwoord krijgen in een consult worden ze boos en stoppen kwaad het gesprek. Natuurlijk geeft een paragnost graag goed nieuws door. Een oprecht paragnost online zal altijd eerlijk antwoord geven!!

Paragnosten online willen graag helpen doormiddel van een consult. Natuurlijk kan het gebeuren dat een voorspelling niet klopt. Het is ook verstandig dat je wel naar jezelf blijft luisteren en niet gaat leven naar de voorspellingen van een paragnost online.

Als je een paragnost online belt voor een antwoord en inzicht op jou vraag kan het een keer gebeuren dat een paragnost niet met de consument op één lijn zit en zo het consult niet goed verloopt. Dan is het goed om het gesprek te verbreken en een andere paragnost te bellen voor een ander consult. Paragnosten-online zijn ook mensen!!