Angel Eyes
Waar deskundigheid gewaarborgd is!!
NL 1 0909 - 0144 (90cpm.) BE 0907- 37077 (150cpm.) BE Credits klik hier (100cpm.)

Medium en mediums lijn

Medium en mediums lijnMedium en mediums lijn. Nu er in deze tijd makkelijker naar een mediums lijn word gebeld en het taboe er af is, is het wel van groot belang dat men zich voorafgaand aan zo’n gesprek goed voorbereid en weet wat voor een consult men wenst.

Al onze mediums zijn voorafgaand aan hun werkzaamheden door een screening gegaan en hebben daar de nodige resultaten behaald zodat wij u kunnen verzekeren dat u een juist consult krijgt. Verder is het voor u fijn dat u selectief kunt kijken welk medium u het meeste aanspreekt zodat u er een vertrouwd gevoel bij heeft.

Mediums staan bekend om het feit dat zij op hun eigen speciale manier contacten kunnen leggen met het hiernamaals. Mediums kunnen het contact echter nooit garanderen, mocht er in uw consult geen contact gelegd kunnen worden ligt dit niet zo zeer aan het medium.  Hier kunnen verschillende redenen voor zijn.  Het kan bijvoorbeeld zo zijn dat de overledene met wie u contact zoekt hier nog niet klaar voor is en daardoor niet open staat voor het contact. Dit kan een tijdje later anders zijn, dus wees hierop voorbereid.

Een belangrijk advies die Angeleyes.tv u als klant wel graag wil meegeven is dat u voorafgaand aan het consult alle gegevens even op papier zet voor u contact legt met het medium, dit scheelt u zelf weer tijd wanneer u het ineens nog moet gaan zoeken. Ook wanneer u specifieke vragen heeft kunt u deze het beste even voor u zelf opschrijven zodat geen vraag onbeantwoord blijft en u er na afloop van het gesprek een prettig voldaan gevoel aan overhoud.