Angel Eyes
Waar deskundigheid gewaarborgd is!!
NL 1 0909 - 0144 (90cpm.) BE 0907- 37077 (150cpm.) BE Credits klik hier (100cpm.)

Astrologie

Astrologie en het verschil astronomieAstrologie en het verschil astronomie. Astrologie is één van de oudste methode die gebruikt wordt om de stand van de planeten te bestuderen. Althans is astrologie geen herkende wetenschap. Al in de tijd van de Grieken waren er astrologen die die stand van de planeten bestudeerden.

Astrologie wordt door vele paragnosten en mediums gebruikt om een horoscoop te berekenen. Dit kan een geboorte-, week- of maandhoroscoop zijn. Hierbij wordt er gekeken naar de stand van de planeten die van toepassing zijn bij die persoon met betrekking op zijn geboortetijdstip en die bepaalde periode waarbij die horoscoop betrekking op heeft.

Er worden vandaag de dag heel vele soorten horoscopen overal aangeboden met betrekking tot sterrenbeelden. En alhoewel je soms voor jezelf dingen er kan uithalen, zijn deze horoscopen maar een klein deel van wat ze je in werkelijkheid kan bieden.

Het is beter om via een paragnost of medium een persoonlijk horoscoop te laten uittekenen en berekenen. Deze is strikt voor jou en uit deze horoscoop kan je meer zaken halen die werkelijk en enkel en alleen voor jou van toepassing zijn.

Astronomie en het verschil met astrologie
Astronomie is een wetenschap die zich bezig houdt met de studie van het heelal. Hierbij worden niet alleen sterren en sterrenstelsels in het heelal, maar ook de planeten van ons eigen zonnestelsel bestudeerd.

Astronomie komt uit het Grieks, met als betekenis ‘de kennis van de sterren’.

Het verschil tussen astronomie en astrologie is dat enerzijds astrologie een herkende wetenschap is en astrologie niet. Tevens kijkt astrologie enkel naar de stand van de planeten en bij astronomie draait het louter rond de wetenschappelijke benadering van de sterren en planeten.