Angel Eyes
Waar deskundigheid gewaarborgd is!!
NL 1 0909 - 0144 (90cpm.) BE 0907- 37077 (150cpm.) BE Credits klik hier (100cpm.)

helderzienden

Helderzienden hebben paranormale gave’sHelderzienden hebben paranormale gave’s en kunnen gebeurtenissen en beelden van het heden, verleden en toekomst  doorkrijgen. De eigenschappen van een helderzienden is  eerlijkheid en zal nooit een persoon naar de mond praten. Als je een helderziende belt voor een consult zal een Helderziend medium je nooit veel vragen stellen. Een Helderziend medium heeft meestal alleen je naam en geboorte datum nodig. Sommige Helderzienden krijgen al beelden door als zij een stem horen.

Helderziendheid krijg je vanaf je geboorte mee. Er zijn mensen die door een ongeluk,  traumatische ervaring of ziekte in één keer Helderziend zijn. Voor deze mensen is het goed om zich te laten begeleiden om zo goed om te kunnen gaan met deze helderziende gave.

Helderzienden krijgen ook vaak helderziende dromen door van familie, vrienden en zelfs van onbekende personen. Het kan ook vervelend zijn voor een helderziende als hij met een persoon praat en krijgt van de persoon beelden door terwijl de persoon daar niet om gevraagd heeft.

Wat is een betrouwbare helderziende?
As een helderziend medium een keer zijn dag niet heeft, word er snel gezegd dat het medium onbetrouwbaar is. Weet wel dat een medium of paragnost ook mensen zijn. Vergelijk het met top tennis of voetballers etc. Als die een keer slecht presteren zijn ze toch ook niet onbetrouwbaar. Zo lees je vaak dat een bekend helderziend medium door de mand is gevallen en onbetrouwbaar als stempel krijgt, terwijl een helderziend medium zoveel meer voor de medemens kan betekenen dan wie dan ook.