Angel Eyes
Waar deskundigheid gewaarborgd is!!
NL 1 0909 - 0144 (90cpm.) BE 0907- 37077 (150cpm.) BE Credits klik hier (100cpm.)

Astro-advies

Astro-adviesAdvies van Angeleyes.tv door middel van astrologie  Echte astrologen die astro-advies willen geven en  voor onze paranormale hulp en advieslijn willen werken  heten wij van Spirituele hulplijn van harte welkom

Een eeuwenoude wetenschap is de astrologie Astrologie legt de energieën tussen het Universum en planeten nauwkeurig uit

Wat met het leven en de dood te maken heeft wordt beïnvloed   door de energieën  die in het Universum beschikbaar zijn. Duidelijk heeft dit effect  en werking op onze aardbol.

Voorbeeld: De Maan beheerst het water op Aarde, eb en vloed,  en verdere  wisselingen van het water.  Een mens bestaat voor 75% uit water. De maan is dan ook  voornaam in de horoscoop om aan te geven hoe het zit met ons gevoel en emoties. De maan is een zeer wisselvallig en veranderlijk planeet. De maan  gaat af en toe snel en dan weer gelijkmatiger. Omdat ze het dichtst bij de aarde staat is de uitwerking meteen merkbaar, maar ook snel weer voorbij.

Zo gaat het  ook met ons gevoel, zeer veranderlijk en wisselvallig. Dit voorbeeld is één van de uitwerkingen die het Universum op ons heeft.

Zo staat iedere planeet voor gestelde invloeden en effecten met daarbij passende omstandigheden. De horoscoop combineert al deze gegevens en vormt daardoor voor ieder mens een uniek geheel.

Een studie astrologie is niet een weekend of een zes daagse cursus. Astrologie is een studie op zich van jaren.  Je kan verschillende studie’s volgen zoals: Spirituele astrologie, psychologische astrologie, Medische astrologie, Karmische astrologie etc.

Een echte astroloog kan astro-advies op maat geven, maar in de regel zijn er veel charlatans die zich astroloog noemen en niet het astro-advies geven waar jij om gevraagd heb. Zo ook op de astro-lijnen werken veel charlatans onder de naam astroloog, deze zijn natuurlijk niet welkom bij Angeleyes.tv

Bij Angeleyes.tv werken paragnosten, mediums, helderzienden, kaartleggers etc die klaar staan om uw te voorzien van een eerlijk astro-advies.