Angel Eyes
Waar deskundigheid gewaarborgd is!!
NL 1 0909 - 0144 (90cpm.) BE 0907- 37077 (150cpm.) BE Credits klik hier (100cpm.)

Innerlijke strijd

Innerlijke strijdInnerlijke strijd. We kunnen een strijd hebben met de mensen om ons heen, maar ook een strijd met onszelf, dat noemen we dan een innerlijke strijd. Een storm die in jezelf woedt, die je misschien eerst niet eens in de gaten hebt, maar naarmate de tijd verstrijkt, groter en groter wordt en niet meer te negeren valt.

We hebben met onszelf ook een relatie. Het heeft bij mij lange tijd geduurd voordat ik dat begreep. Dan zei iemand wel eens, laat het toch los, of maak je niet zo druk. Opmerkingen waardoor de strijd in mijzelf alleen maar werd aangewakkerd. Want al was het advies goedbedoeld, bemoeienis wil een mens niet en al helemaal niet als het een strijd in jezelf betreft waarbij er sprake is dat iemand je heeft verlaten, heeft bedrogen. Of die in jouw ogen, misbruik heeft gemaakt van je goedheid. Zoiets laat je niet zomaar los en een ander kan dan makkelijk praten. Dat goedbedoelde advies van een ander, die geen idee heeft welke strijd jij aan het voeren bent, in jezelf, werkt als een lap op een rode stier. Het kan dan zelfs zo erg zijn dat er ook een strijd ontstaat met diegene die je dierbaar is, jou wilt helpen, want die ziet je lijden, maar je wilt niet meer horen dat je moet loslaten. Je wilt niet meer horen van een ander wat jij moet doen.

En dan, dan sta je er alleen voor en weet je, elke innerlijke strijd, is een strijd die jijzelf moet doorleven, moet oplossen, want niemand anders kan dat voor je doen. Zie je nu, dat we als mens letterlijk gedwongen worden de innerlijke strijd alleen te doorleven, om de inzichten mee te krijgen en bewustwording te hebben waarom. Je staat er alleen voor en je voelt je verlaten, niemand die er voor je is en hoe nu verder?

Je wilt er met iemand over kunnen praten, je wilt je verhaal kwijt, de emoties die er onder liggen ventileren en waar kan dat niet beter dan op een spirituele hulplijn www.angeleyes.tv. En je zegt dat ik het juist alleen moet doen! Dat klopt, maar op een spirituele hulplijn bieden ze je ook therapeutische hulp aan, bieden ze je een luisterend oor. Krijg je antwoorden en inzichten in waar jij nu staat. In feite doe je het ook alleen, want een medium, paragnost, een coach, een healer is niet iemand die je kent in de privé sfeer. Het is iemand die meer weet dan jij, die jou kan helpen het pad waar jij nu met jezelf staat, sneller te doorlopen. Die gaven bezit om te kijken waar jouw pad naartoe gaat leiden. Maar je tevens ook bewust maakt waarom je dit is overkomen, waarom je dit moet doormaken. Want een medium van www.angeleyes.tv bieden jou een nieuw perspectief op jouw situatie en dat kunnen ze, omdat ze gaven hebben als helderzien, helderweten, maar ook werken als coach of een counselor. Ze bieden jou therapeutische ondersteuning.

Zie dus het werk wat mediums aanbieden op een spirituele hulplijn niet alleen als er sprake is van paniekvoetbal en een geruststelling. Zie het ook als een aanvulling voor jezelf om je persoonlijk te ontwikkelen. Om jezelf meer bewustzijn bij te brengen, wat je nodig hebt om de innerlijke strijd die in je woedt, los te laten. En dat je dat ook daadwerkelijk kunt en gaat doen door de inzichten van een medium of paragnost.

Op www.angeleyes.tv weten ze als geen ander wat het effect kan zijn van een innerlijke strijd. Begrijpen ze jou, je situatie en staan ze klaar met al hun gaven, jou te helpen naar een leven waarin er geen sprake meer hoeft te zijn van een innerlijke strijd. Want deze strijd komt voort vanuit onvermogen, vanuit bepaald gedrag, dat je is aangeleerd toen je jong was en je zelf je daar niet bewust van bent. Zo ontwaakt het medium waarmee jij contact hebt jou in feite. Ze ontwaakt je uit een boze droom.

Een keer bellen met een medium, paragnost van www.angeleyes.tv als je geconfronteerd wordt met emoties die een innerlijke strijd opleveren, zal je inzien wat deze mediums in hun mars hebben.

Liefdevolle groet, medium Claris angeleyes.tv