Angel Eyes
Waar deskundigheid gewaarborgd is!!
NL 1 0909 - 0144 (90cpm.) BE 0907- 37077 (150cpm.) BE Credits klik hier (100cpm.)

Waarzeggers online

Waarzeggers onlineWaarzegger online en het  gestandaardiseerd ritueel.

Bij Angeleyes.tv schakelt u een waarzegger online in om inzicht in een vraag of situatie te krijgen door middel van een gestandaardiseerd ritueel of proces.

Waarzeggen komt behalve op paranormale lijnen of paranormale sites zoals onze Spirituele hulplijn ook voor als rituelen in sommige culturen of maatschappijen. In sommige gevallen word het helaas zelfs gebruikt als machtsmiddel om dus dingen naar de hand te zetten.

Wat de waarzeggers online  doen is u advies geven door middel van omnia situaties die ze kunnen lezen. Of door in contact te zijn met het bovennatuurlijke.

Waarzeggers online werken met diverse methoden:

Astrologie
Numerologie
Kaart leggen
Glazen bol
Grafologie
Hand lezen
Fysionomie
Bij de meeste categorieën spreekt de werkwijze voor zich.
Ook bij onze Spirituele hulplijn word bijvoorbeeld gebruik gemaakt van kaartleggen of kristal, geboortejaar en sterrenbeelden.
Er zijn zelfs culturen waar waarzeggen een ritueel is door middel van koffiedik kijken/lezen.

Soms word er gedacht aan oplichting bij het woord waarzegger, dit beeld komt vaak voort uit de sprookjes of de vrouw met de glazen bol die op de kermis staat.

Maar ook als het om waarzeggen gaat kunt u er bij Spirituele hulplijn op vertrouwen dat de consulenten een screening met nodige resultaten hebben doorstaan waardoor ze bij Angeleyes.tv consulten mogen geven. Zodat u na ieder gesprek bij spirituele hulplijn tevreden bent na afloop van uw consult.

Angeleyes waarzeggers online.