Angel Eyes
Waar deskundigheid gewaarborgd is!!
NL 1 0909 - 0144 (90cpm.) BE 0907- 37077 (150cpm.) BE Credits klik hier (100cpm.)

Medium spiritueel?

Spiritueel mediumMedium spiritueel? Wat is nu een medium precies. Er zijn tal van definities als het over een medium online gaat. Een medium is een spiritueel persoon die fungeert als tussenpersoon tussen onze wereld en de onzichtbare wereld, de wereld van engelen en entiteiten.

Een medium online is als het ware diegene die boodschappen overbrengt van de onzichtbare wereld naar de mensen hier op aarde. Je kan een spiritueel medium online dus vergelijken met een telefoonlijn waarvan bijvoorbeeld een overledenen via het medium een boodschap doorgeeft aan één van zijn nabestaanden. Een medium online is zich er ook goed van bewust waar hij of zij deze informatie vandaan haalt en heeft een goed bewustzijnsgevoel naar deze onzichtbare materie.

Vele mediums bezitten zoals wij het noemen over “ één of meerdere spirituele gave” zoals heldervoelen, helderzien, helderruiken of helderweten.

Een spiritueel medium kan zijn informatie halen via “psychometrie”. Hierbij haalt het medium energie over alle energie om zich heen en wordt vertaald via boodschappen, beelden of woorden.  Andere mediums kunnen dan weer perfect bepaalde lichamelijke klachten waarnemen waardoor ze als spiritueel healer kunnen functioneren. Dit maakt van een medium nog wel geen dokter en de kennis van een medium is dan ook geen wetenschappelijke of medische kennis. Daarvoor raadpleeg je toch nog best een arts.

Ook bestaan er spiritueel mediums die contact kunnen leggen met een overleden persoon en fungeert als het ware als stem voor diegene die niet meer in staat zijn op een normale manier te communiceren.

Mediums van Angeleyes.tv maken ook al wel eens gebruik van attributen om hun informatie te stagen of bijkomstige informatie te verkrijgen. Deze attributen kunnen bestaan uit een pendel of kaarten waarvan Lenormand, tarot en engelenkaarten de meest bekende van zijn.

Een spiritueel medium online is de uitgesproken persoon die u kan helpen op de momenten dat u nood hebt aan een luisterend oor en meer inzicht in een op dat ogenblijk uitzichtloze situatie.