Angel Eyes
Waar deskundigheid gewaarborgd is!!
NL 1 0909 - 0144 (90cpm.) BE 0907- 37077 (150cpm.) BE Credits klik hier (100cpm.)

Online paragnosten

Online paragnostenOnline paragnosten van Angeleyes.tv. In tegenstelling tot vroeger zijn paragnosten tegenwoordig erg bereikbaar en is de taboe er wel af.

Er word in deze tijd dan ook veel reclame gemaakt en zijn de paragnosten naast telefonisch ook via het internet bereikbaar. Zo ook de online paragnosten van Spirituele hulplijn

De paragnosten bij Spirituele hulplijn zijn allen getest op kunde op hun vakgebied maar ook op werk en/ of levenservaring zodat u zich in ieder gesprek ook begrepen en vertrouwd voelt.
Door de tests die wij hebben afgelegd kunt u er zeker van zijn dat onze online paragnosten u op de door u gewenste manier van dienst zullen zijn.

Bij Spirituele hulplijn werken online paragnosten ieder op hun eigen kennisvlak. Zo hebben wij consulenten die voor u uw kaarten kunnen leggen. U stelt een vraag, bespreekt uw zorg of laat dit open. Er zal voor u persoonlijk met uw gegevens door onze online consulent/ online paragnost een kaart worden gelegd. Deze word u nader toegelicht. Een kaart laten leggen op een bepaalde situatie hetzij relatie (problemen) financiële situatie opvoedkundig of toekomstvraagstukken kunnen u vaak een stukje bevestiging of duidelijkheid geven of uw situatie.

Angeleyes.tv adviseert u wel om tijdens een dergelijk consult pen en papier bij de hand te houden  om zo voor uzelf alles even na te kunnen lezen na afloop van het gesprek. Vaak leeft er een behoefte om het gesprek terug te halen maar doordat er toch aardig wat informatie op u afkomt kunt u het op uw gemak na afloop nog eens inzien.

Ook is het bij Spirituele hulplijn mogelijk voorafgaand aan het gesprek aan te geven of u een kort of uitgebreid consult wenst. Zo kunt u het binnen budget houden.

Bij Spirituele hulplijn zijn naast de kaartleggers ook consulenten met kennisvlak helderziend /helder voelend. Vaak ook in een consult met deze online paragnosten adviseren wij om mee te schrijven als u wenst het na de tijd na te lezen. Een tip om hierbij niet teveel uit wijden en kosten redelijk te kunnen beperken is voorafgaand het gesprek al de nodige vragen op te schrijven.

Ook kunt u bij helderzienden / helder voelende consulenten aangeven of u een kort of uitgebreid consult wenst.

Een consult bij Angeleyes.tv gaat als volgt ;
U legt uw vraag / zorg met betrekking tot bijvoorbeeld de crisis, hoe overleef ik de crisis? Ga ik nog werk krijgen? Hoe kom ik / mijn gezin deze tijd door?
Of relationeel gebied, ga ik iemand ontmoeten? Is hij de ware? Gevolgen van scheiden? Band met mijn puberkind wordt deze beter?

Ga zo maar door…  De online paragnost die u zelf heeft geselecteerd zal u doorgeven wat hij/zij doorkrijgt. Dit kan in dit geval gevoelsmatig (helder voelend) maar ook visueel (helderziend), de manier waarop dit binnenkomt verschilt, dit kan door middel van kleuren binnenkomen, die kleuren staan voor gevoel en hebben ieder hun eigen betekenis. Maar kan ook zijn dat de consulent beelden doorkrijgt of situaties. Vaak een erg verhelderend gesprek. Ook in deze situatie erg fijn dat al onze online paragnosten erg ervaren zijn op hun eigen vakgebied.

Onze missie is dan ook dat u tevreden en met een goed gevoel het gesprek beëindigd en dat u aan de online paragnosten van Angeleyes.tv een vertrouwd gevoel heeft overgehouden.