Angel Eyes
Waar deskundigheid gewaarborgd is!!
NL 1 0909 - 0144 (90cpm.) BE 0907- 37077 (150cpm.) BE Credits klik hier (100cpm.)

Mediums en de Geesten wereld

mediums en geestenwereldMediums. Veel zielen in de geestenwereld willen graag in contact komen met  hun aardse geliefden om te laten weten dat ze goed zijn aan gekomen. Zodat wij ons geen zorgen hoeven te maken. Zielen in de Geestenwereld willen laten weten dat ze er altijd zullen zijn op momenten dat wij het moeilijk hebben en ons steunen met het verlies van een geliefde.  Zielen voelen hoe een aards persoon in zijn, haar energie zit.

Mediums kunnen ook communiceren met gidsen opgestegen meesters en engelen. Hoe werkt het? Mediums moeten dan  hun energie verhogen naar een hogere frequentie en de gidsen, overledenen verlagen een beetje hun energie, dan kan er een verbinding tot stand komen.

De overledenen en gidsen communiceren meestal via beelden en woorden met een medium. Een medium moet de beelden die een overledenen of een gids doorgeeft, zien te vertalen. Soms zijn ze heel letterlijk, maar ze kunnen ook symbolische zijn.

Bij Angel eyes werken verschillende Mediums zoals:  Mental, Trans, Psychic mediums. Mediums online kunnen met overledenen, gidsen, engelen communiceren, maar ook uw toekomst lezen en raad geven.