Angel Eyes
Waar deskundigheid gewaarborgd is!!
NL 1 0909 - 0144 (90cpm.) BE 0907- 37077 (150cpm.) BE Credits klik hier (100cpm.)

kaartleggen-mediums

kaartleggen-mediumsMediums online leggen de Kaarten, Vele mediums gebruiken hulpmiddelen om meer informatie te krijgen over een bepaalde situatie tijdens een consult. Eén bekend hulpmiddel zijn de kaarten. Hier zijn natuurlijk wel talrijke verschillende kaarten op de markt.

De meest bekende kaarten zijn de tarotkaarten, de Mlle Lenormand kaarten en allerlei engelenkaarten. Kaartleggen kan op tal van manieren gedaan worden.

Mlle Lenormand heeft enkele eeuwen terug geleefd in Frankrijk, meer bepaald in de 19e eeuw. Sindsdien worden haar kaarten over heel de wereld door tal van paragnosten en mediums gebruikt als één van de ultieme manieren om inzichten te krijgen bij bepaalde vragen.

Een medium kan een jaarlegging of volledige legging leggen, een legging verleden-heden-toekomst of gewoon een antwoord vragen op een specifieke vraag. Elke kaart heeft een uniek beeld maar toch worden de kaarten het best in combinatie met andere kaarten geïnterpreteerd. De meeste mediums gebruiken ook hun intuïtie om een zo volledig mogelijke weergeving te kunnen geven.

Nog een andere soort kaarten dat heel veel gebruikt wordt, is de Tarot. De tarot is een set van 78 kaarten met symbolische afbeeldingen, afwijkend van de normale 52 speelkaarten. Er zijn al tal van versies op de markt verschenen de laatste jaren. De tarot wordt veel gebruikt voor persoonlijkheidsanalyse, voor meditatie en voor toekomstvoorspelling. Een tarotlezer maakt gewoonlijk gebruik van verschillende leggingen, en laat dit vaak afhangen van het soort vraag dat gesteld wordt door de consultant.

Engelenkaarten maken de laatste jaren hun opmars. Doreen Virtue is heel bekend om haar engelenkaarten die ze sinds 1996 wereldwijd verspreidt. Engelenkaarten geven een boodschap van een heel andere energie, namelijk de energie uit de engelen en gidsenwereld. Met deze kaarten helpen engelen jou om een keuze of beslissing te nemen of om meer inzicht te krijgen op jouw vraag. Engelen begeleiden en beschermen jou als het ware. Deze kaarten zijn niet moeilijk in gebruik omdat ze duidelijke en mooie tekeningen bevat.

Engelenkaarten leren jou om te communiceren met de engelen, je kunt via een engelenorakel heldere en duidelijke boodschappen ontvangen vanuit de hogere sferen of de kosmos. Er zijn heel veel verschillende engelenkaarten verkrijgbaar, alle decks hebben hun unieke verklaringen.