Angel Eyes
Waar deskundigheid gewaarborgd is!!
NL 1 0909 - 0144 (90cpm.) BE 0907- 37077 (150cpm.) BE Credits klik hier (100cpm.)

Je zorgen maken, heeft dat zin?

je zorgen makenJe zorgen maken, heeft dat zin? Ze belt al vroeg in de ochtend, ze maakt zich zorgen over haar kinderen. Ze zegt er direct verontschuldigend achteraan, ik weet dat ik dat niet moet doen hoor, maar ja. Wat is er aan de hand. Ik weet even niet goed hoe ik moet reageren, kun je mij helpen. Natuurlijk. Ik heb een van mijn kinderen geld geleend en dat heeft hij tot nu toe keurig terugbetaalt, maar nu begint er de klad in te komen. Moet ik nu boos worden, de duimschroeven gaan aandraaien, ga ik het geld wel krijgen?

Allemaal hele logische vragen. Als ik invoel als medium, werkzaam bij Angeleyes TV, op de situatie, zie ik een zoon, die moeite heeft met aarden. Zijn leven lang al op zoek is naar zijn plek waar hij zich thuis voelt. Zijn jeugd kent verlies en dat klopt ook, een vader die al vroeg is verleden. Daarmee verdween voor deze jongen zijn onbevangenheid en daar voor in de plaats kwam vrees.

Die vrees heeft hem in de macht, net zoals de vrees de moeder in de greep heeft, allemaal logisch. Alleen hoe gaan beiden er mee om, hoe staan ze nu in het leven? Ze maken zich beiden zorgen over van alles en nog wat, ze ervaren angst, alleen waar die angst vandaan komt, waar die op is gebaseerd, dat weten ze niet.

Wat ik bij jullie zie, is dat er jaren geleden een verlies is geweest en dat jullie dat op een bepaalde manier heeft gevormd. Je bent je vanaf dat moment zorgen gaan maken, wat heel logisch is. Je zoon kon moeilijk met dit verlies omgaan en is nog steeds op zoek naar veiligheid, die hij zoekt buiten zichzelf om.

Zo maken jullie je over alles zorgen en dat daar een aanleiding toe is, die is overduidelijk en zichtbaar. Jij bent je zorgen gaan maken na het verlies of je het alleen wel aan kon. Je zoon, is zich zorgen gaan maken omdat zijn veilige haven wegviel. Het wordt tijd voor verandering. Hiermee zeg ik niet, laat los wat er is gebeurd, blijf het verlies koesteren. Laat los je zorgen maken en ga het leven weer durven te omarmen. Als je dat kunt, als moeder, dan zul je zien dat dit een positief effect gaat krijgen op je zoon.

Dan gaat je zoon op zichzelf leren vertrouwen, waardoor hij kan aarden. Ik zie dat hij zo ongelooflijk zijn best doet, dat hij op zoek is naar wat bij hem hoort en past. Hij wil van zijn leven en zijn werk een succes maken.

Om jouw vragen te beantwoorden, maak je geen zorgen over of dat geld terugkomt. Maak je ook geen zorgen meer over je zoon, ga het omdraaien. Ga hem positieve feedback geven, ga hem de hemel in prijzen. Ga hem een gevoel geven dat hij er mag zijn. Dat hij het kan, dat hij alles in zich heeft om alles voor elkaar te krijgen. Dat heeft hij nodig en niet een moeder die zich zorgen maakt of het allemaal wel goed komt.

Ze snapt de boodschap en ziet in dat ze inderdaad altijd zich zorgen aan het maken is. Heeft dat zin? Nee, op geen enkele manier. Het enige wat het met een mens doet, is dat de mens met zichzelf in de knoei komt. Dat een mens zichzelf er door kwijtraakt. Ja jullie zijn jezelf kwijtgeraakt door het overlijden. Denk je dat jouw man, de vader van jouw zoon wil, dat jullie het leven niet voluit leven?

Hij zal de laatste zijn die dat zou willen. Hij gunt jullie het leven, hij gunt jullie alles. Durf het weer te gaan pakken, te gaan grijpen. Draai het om en laat de zorgen achter je. Pak je zoon stevig vast en blijf herhalen hoe trots of je op hem bent en in hem gelooft, dan eindelijk gaat hij zijn plek op deze aarde vinden.

Dan geef je hem mee waar hij nu zelf naar op zoek is, zichzelf. Nu zie je in dat je zorgen als moeder totaal geen zin heeft, je kind is dat gaan doen net zoals jij na dat enorme verlies. Nu samen hieruit gaan komen en dat doe je niet door de duimschroeven aan te draaien, dat doe je door elkaar positief te gaan stimuleren en liefde te geven.

Medium Clarisa
Angeleyes TV