Angel Eyes
Waar deskundigheid gewaarborgd is!!
NL 1 0909 - 0144 (90cpm.) BE 0907- 37077 (150cpm.) BE Credits klik hier (100cpm.)

Na de dood

Na de dood en het mediumNa de dood en het medium. Als een mens sterft, sterft diens lichaam. De ziel echter is na de dood een vorm van energie en verdwijnt niet.

Waarom sterven we?
We sterven omdat ons leven een deel uitmaakt van een evolutie van onze ziel. Onze ziel bevindt zich hier op aarde in een lichaam om allerlei levenslessen te leren waardoor hij of zij innerlijk een groeiproces doormaakt. Deze levenslessen zijn van enorm belang voor onze groei als ziel in de andere dimensie na de dood.

De geestelijke mens reïncarneert hier leven na leven; maar in de tussenperioden keert hij terug naar zijn tehuis in de innerlijke werelden en vervolgt daar zijn evolutie op een hoger plan. Zowel onze geboorte als ons sterven is een overgang tussen de ene wereld en de andere. Onze echt thuis is dus de gene zijde en kunnen we ons leven het best omschrijven als een reis of tijdelijke verblijfplaats om de nodige kennis op te doen.

Van het moment dat een persoon zijn lichaam heeft verlaten, spreken we niet meer als hem of haar als mens maar als “entiteit” overledene.

Mediums hebben de gave om via overledenen te communiceren dit door middel van hun heldervoelen, helderzien of via helderhoren.

Onze mediums kunnen voor u contact leggen met deze wereld. Vaak wordt er contact gelegd van de gene zijde met onze zijde omdat er bepaalde boodschappen zijn. Langs de andere kant kunnen onze mediums contact leggen om u troost te bieden wanneer u een geliefde overledene mist of een bepaalde vraag hebt.

Je mag echter niet vergeten dat er niet altijd contact mogelijk is tussen het medium en gene zijde. Dit kan verschillende redenen hebben, de overledene bevind zich in een overzicht fase waarbij hij of haar zijn leven herbekijkt om te kijken welke lessen hij of zij al dan niet heeft geleerd. Maar het kan ook zijn dat een overledene zich al heeft klaargemaakt om te incarneren in een volgend leven en zo bijkomende lessen te leren.