Angel Eyes
Waar deskundigheid gewaarborgd is!!
NL 1 0909 - 0144 (90cpm.) BE 0907- 37077 (150cpm.) BE Credits klik hier (100cpm.)

Helderziendheid en heldezien

Helderziendheid en heldezienBegrippen voor helderziendheid zijn spiritueel zien, helderzien. Wanneer er over helderzien  word gesproken hebben we het vaak over kijken in verleden heden toekomst of het zien of voelen van aura`s en geesten.

Met enkel bovengenoemde omschrijving word helderziendheid wel heel nauw bekeken aangezien een helderziende medium wel heel erg veel energieën kan waarnemen.

U moet zich voorstellen dat de energieën die kunnen worden waargenomen veel verder gaan dan de normale kleurenband dat het gebied van pimpelpaars, blauw, groen, geel, oranje, rood bestrijkt. Hetgeen een helderziende medium waarneemt is een ander licht een flits of luchtig aangenaam hemels licht.

Iedere waarneming verschilt van lichtsoort van elkaar doordat ze allen net een ander deel van de kleurenband bestrijken. Het is eigenlijk puur energie die de ogen van een helderziende medium waarnemen en de energie word naar het beeld van licht vertaald naar de hersenen.

Er zijn ook helderziende-mediums die beelden doorkrijgen vaak gaan die beelden over andere mensen en veelal over bedreigende situaties. Ook deze vorm valt onder helderziendheid. De beelden hoeven niet altijd over de toekomst te gaan, kan ook over verleden en heden.

Helderziend-mediums van angeleyes helpen u graag met vragen over hederziend-heid. De laatste jaren lijkt het of bijna iedereen paranormaal is. Dat komt ook omdat de mens zich steeds meer bezig houd met het paranormale en nieuwsgierig is of zij ook paranormaal zijn.