Angel Eyes
Waar deskundigheid gewaarborgd is!!
NL 1 0909 - 0144 (90cpm.) BE 0907- 37077 (150cpm.) BE Credits klik hier (100cpm.)

Spirituele-hulplijn

Spirituele-hulplijnSpirituele hulplijn? Welkom in de spirituele wereld.  Om welke reden belt u met de spirituele hulplijn?

Bent u op zoek naar een consulent met veel ervaring in de spirituele wereld als in hun leven, kwaliteit en een vertrouwd gevoel dan belt u met Angeleyes.tv. Al onze consulenten zijn uiteraard gescreend op hun kwaliteiten.

Vaak willen mensen een inzicht consult of gewoon een vertrouwd gesprek over problemen of bepaalde situaties maar vinden de stap nog groot om naar een paragnost of medium te gaan. Wij willen het u met Angeleyes.tv makkelijker maken door vanuit uw vertrouwde omgeving gewoon te bellen met een ervaren consulent(e).

Wat voor uzelf belangrijk kan zijn is goed voorbereid het gesprek in te gaan. U krijgt bij het bellen naar de spirituele lijn van Angeleyes.tv keuze uit diverse consulenten met ieder zijn of haar kwaliteiten. Als u voor uzelf duidelijk inzicht heeft in uw hulpvraag voor u belt met onze Spirituele hulplijn kunt u de juiste consulent kiezen. Mocht deze in gesprek of afwezig zijn kunt u op een tijdstip die u uitkomt een afspraak maken. Ook aantekeningen van het consult kunnen u houvast geven na het gesprek. Dit word vaak als prettig ervaren omdat er vaak veel informatie op u af komt zo vergeet u niets.

Angeleyes.tv bied verder de extra service om uw foto te laten lezen. De door u gekozen medium zal dit geheel kosteloos voor u kunnen doen als hier behoefte aan is.

Aarzel dus niet langer en bel met een consulent van onze Spirituele hulplijn

Op de website kunt u meteen inzien waar de consulenten in gespecialiseerd zijn daarnaast ook wie er momenteel telefonisch beschikbaar zijn en anders kunt u direct een afspraak maken.