Angel Eyes
Waar deskundigheid gewaarborgd is!!
NL 1 0909 - 0144 (90cpm.) BE 0907- 37077 (150cpm.) BE Credits klik hier (100cpm.)

Engelen-gidsen

Engelen fugeren als brug.Engelen fugeren als brug….

Engelen zijn gevleugelde, spirituele wezens. Het woord “engel” komt uit het Grieks en betekent letterlijk “boodschapper”.

Engelen fungeren als brug tussen onze wereld en de spirituele  wereld. Het zijn onsterfelijke wezens van puur bewustzijn en functioneren boven tijd en ruimte. De liefde die je van een engel ervaart is puur, onvoorwaardelijk en ook onverwacht.

Het verschil tussen engelen en gidsen is dat gidsen ook levens op aarde hebben gekend net als wij en engelen hebben dit niet.

Ook tussen de engelen heerst er een bepaalde hiërarchie.

De meest gekende engelen bij ons zijn aartsengelen. Ook wel bekend geraakt door de verschijning van engel Gabriel aan moeder Maria.

Aartsengelen komen voort uit de 3e orde net zoals engelen, beschermengelen en overheden.

Aartsengelen zijn boodschappers die ons helpen bij onze spirituele ontwikkeling. Engelen en beschermengelen staan het dichtste bij ons en stimuleren, inspireren, begeleiden en beschermen ons. Onze persoonlijke helper of beschermengel is hier een goed voorbeeld van. Overheden hebben als taak groepen mensen positief te stimuleren.

De middelste orde bestaat uit heerschappijen, krachten en machten. Heerschappijen zijn dé raadgevers en helpers van alle engelen. Machten begeleiden verdwaalde zielen terug naar hun pad en stimuleren ons geloof in onszelf. Krachten beheren de natuurwetten en zenden positieve energie naar ons wanneer we dit nodig hebben.

De 1e of hoogste orde bestaat uit tronen, serafijnen en cherubijnen. Tronen vertegenwoordigen kracht en macht. Serafijnen zijn diegene die zich het dichtste bij God bevinden en zijn bijgevolg het meeste geëvolueerd. Ze werken met muziek en klanken. Cherubijnen daarentegen werken met licht en kleur. Dit zijn de engelen die staan voor de kennis en wijsheid van God.

Gidsen begeleiden op momenten….
Iedereen heeft gidsen bij zich tijdens het leven hier op aarde. Je hebt één persoonlijke gids, ook wel hoofdgids of beschermengel genoemd, die jou heeft gekozen om jou tijdens jouw leven te begeleiden op de momenten dat ze voelen dat je iemand nodig hebt. Jouw persoonlijke gids is bij jou vanaf je geboorte tot aan het moment dat je sterft. Deze gids verandert nooit en blijft dezelfde.

Als je meerdere gidsen bij je hebt, zijn de andere gidsen leidgidsen. Dit zijn meestal overledenen die je hebt gekend uit dit leven en staan je bij voor een bepaald periode of bepaalde momenten. Ze leiden op dat ogenblik niet enkel jou maar dat moment van bijstaan is voor hen een leer- of groeiproces voor henzelf. Wanneer die bepaalde periode voorbij is, gaan ze ook weer weg.

Gidsen begeven zich op astraal niveau net zoals alle andere wezen zoals onder andere entiteiten en engelen.

Het kan wel eens zijn dat je via een bepaald stemmetje in je hoofd een bepaalde boodschap van jouw gids hoort. Maar de meeste mensen zijn zich hier spijtig genoeg niet van bewust.

De meeste onder onze mediums hebben contact via hun gidsen en krijgen via hen informatie door.

Angeleyes mediums