Angel Eyes
Waar deskundigheid gewaarborgd is!!
NL 1 0909 - 0144 (90cpm.) BE 0907- 37077 (150cpm.) BE Credits klik hier (100cpm.)

Reiki

Reiki is één van de oudste helingtechniekeReiki is één van de oudste helingtechnieken.  De betekenis van Reiki is Universele Levensenergie. Het is één van de oudste heling technieken en je brengt hierbij energie over op mens, dier of andere levende wezens. De reiki-gever heeft een helende energie die in een krachtige vorm door zijn handen stromen. Reiki versterkt de mens in levenskracht en brengt ons in balans.

Iedereen wordt geboren met een “open Reiki kanaal” die door onverwerkte emoties kan blokkeren. Dat kan zich lichamelijk, geestelijk en emotioneel uiten, waardoor de energie niet meer op de juiste manier door de energiebanen kan stromen. Door Reiki toe te passen kan de persoon zich weer opnieuw afstemmen op de universele energie en de blokkades opheffen. Reiki kan ook helpen bij het herstellen van het lichaam op een natuurlijke manier wanneer er bijvoorbeeld door ziekte of vermoeidheid te weinig energie is om te herstellen.

De kracht van Reiki werkt positief op veel manieren
spiritueel, geestelijk, emotioneel, lichamelijk, pijnverzachtend, verhoogt vibratiefrequentie van het lichaam, vitaliseerd lichaam en geest, ontgift en brengt het lichaam in balans, natuurlijke zelfgenezing, vitaliteit heft energieblokkades op

Byosen
Je kan heel gericht de energetische balans herstellen, wanneer je met je handen kunt waarnemen welke plek in het lichaam meer energie nodig heeft. Dit word byosen genoemd.
Je kan het waarnemen indelen in vijf niveaus:

Warmte
Hitte
Kriebel
Pulseren
Kou, pijn
Vijf Reiki regels
Er zijn vijf Reiki regels beschreven door Mikao Usui (de Japanse Zen-monnik die Reiki ontwikkelde). Doordat Usui ze op meerdere manieren heeft geschreven en het verschillend is vertaald zullen de Reiki regels op verschillende manieren beschreven worden.

Ik maak mijzelf vandaag niet boos
Ik maak mij vandaag geen zorgen
Ik ben dankbaar voor alles wat leeft
Ik verdien mijn brood eerlijk
Ik eer mijn leraren, ouders en ouderen