E-consult

E-consult Angeleyes.TVE-consult. Als zowel bellen als chatten niet tot de mogelijkheden behoort. Is er altijd nog een mogelijkheid om je vragen te kunnen stellen aan een Angeleye. namelijk via een emailconsult.

Stappen om te zetten om een E-consult aan te vragen
  • Maak een account aan. Dat kun je hierboven aan de pagina doen, bij dit icoon Klant account Angeleyes
  • In je account credits aanschaffen ter waarde van 25 credits
  • Kies een consulent uit die Email consulten bij zijn box heeft staan
  • Klik er op en nu kun je je emailvragen gaan stellen
Spelregels bij Angeleyes Emailconsulten

Stel je vragen, maximaal 2, zo duidelijk mogelijk. Geef ook de geboortedata en namen mee van diegenen waar je vragen over stelt. En ook je eigen gegevens. Je kunt foto’s meesturen. Dit is gratis. Je kunt ook bijvoorbeeld op deze manier een foto laten lezen door een paranormaal begaafde. Ook voor een horoscoop of numerologie e-consult kun je  bij één van onze consulenten, die hier in gespecialiseerd is, terecht.

Kies zorgvuldig de spiritueel medium of paragnost uit

Kies de consulent zorgvuldig uit. Die gespecialiseerd is in jouw vragen. Dan weet je op voorhand dat je goede, zuivere en betrouwbare antwoorden zult ontvangen. Binnen zo’n 2 dagen vind jij de beantwoording terug in je account van Angeleyes.tv. Er zijn absoluut voordelen op te noemen, om een emailconsult aan te vragen.je krijgt antwoorden op papier. Zodat je deze meerder malen kunt lezen. Je kunt op je gemak, wanneer het jou uitkomt, de vragen opstellen.

Als jouw consulent je email niet kan beantwoorden

Mocht de door jouw uitgekozen Angeleye niet in de gelegenheid zijn, jouw emailvragen te beantwoorden. Wordt jouw consult doorgestuurd naar een ander medium of paragnost. Er vindt geen teruggave plaats van de betaling. Maak gebruik van deze mogelijkheid. Je zult zien dat de antwoorden jou verder gaan helpen. Je eigen leven weer fijn op de rit te krijgen. Al je zorgen kunnen worden opgelost.

Lies
Ingesprek
Lies
Box: 39
Welkom, heldervoelend, wetend medium: transformaties, relaties > gelijk waardigheid en bron her-inneringen, de weg naar binnen.

Spiritueel coach Sky
Offline
Spiritueel coach Sky
Box: 36
Ik ben gespecialiseerd: Narcistische relaties, Zielsconnecties, Transformatieprocessen, Persoonlijke blokkades, Kaartleggen, Pendelen

Spiritueel Coach Clarisa
Offline
Spiritueel Coach Clarisa
Box: 53
Medium, Liefdes&Relatieproblemen. Persoonlijke blokkades oplossen. Persoonlijke groei. Helderziend- en wetend. Lenormandkaarten. Vragen pendelen. Stress. Burn out.