Angel Eyes
Waar deskundigheid gewaarborgd is!!
NL 1 0909 - 0144 (90cpm.) BE 0907- 37077 (150cpm.) BE Credits klik hier (100cpm.)

Paranormaal

Paranormaal begaafdParanormaal begaafd. Wanneer ben je nou paranormaal begaafd?. En wat is paranormaal begaafd zijn nou toch eigenlijk?

Want ja… we horen er vaak over en de spirituele wereld ontwikkeld zich deze tijd uitzonderlijk. En dan hoor je weer iemand vertellen over zijn of haar gave of dat hun kind of kleinkind vermoedelijk paranormaal begaafd is wat dus eigenlijk inhoud dat de persoon in kwestie situaties aanvoelt hoort of ziet.

Bij Spirituele hulplijn kunt u ook met vragen of paranormale begaafdheid terecht met de vraag hoe u hier het beste mee kunt omgaan of hoe u deze gave verder zou kunnen ontwikkelen? Ook dan kunnen de consulenten bij Spirituele hulplijn u verder helpen.

Wat ook veelvoorkomend is, dat men de gave van paranormale begaafdheid bezit maar zich hier niet bewust van is.
Wanneer dit het geval is voelt u altijd wel iets het zij spanningen  of constant onbewuste angsten of gevoelens waar u niets mee kunt. Vaak komen mensen er dan na jaren achter dat zij paranormaal begaafd zijn en valt er een last van hun schouders.

Iedereen heeft wel iets in zich. We kennen allemaal het gevoel van; Heb ik dit niet eerder meegemaakt? Of wanneer je duidelijk aanvoelt dat iets niet klopt of niet goed komt. Ook dat heeft te maken met paranormale begaafdheid. Het is echter hoe het zich ontwikkeld.

Wilt u uw gave verder ontwikkelen of weten hoe u omgaat met uw kind kleinkind die paranormaal begaafd lijkt te zijn, schroom ook dan niet om contact op te nemen met een consulent van Angeleyes.tv.