Angel Eyes
Waar deskundigheid gewaarborgd is!!
NL 1 0909 - 0144 (90cpm.) BE 0907- 37077 (150cpm.) BE Credits klik hier (100cpm.)

Zelfmedelijden is de grootste rem op je groei

Zelfmedelijden Zelfmedelijden is de grootste rem op je groei. Het mag, het hebben van zelfmedelijden, maar oh kijk eens wat het allemaal te weeg brengt. In de knoop zitten met jezelf. Niets meer leuk vinden, een miserabel en onplezierig gevoel diep van binnen. Je hebt het idee dat jij de enige bent die zo zielig is, niemand anders heeft zoveel pijn en verdriet als jij. Er is zoveel ellende, dat je geen uitweg meer ziet, dan alleen maar lijden.

Je beklaagt je bij iedereen en dan vind je het gek ook nog dat mensen je in de steek gaat laten. Zie je wel, niemand maar dan ook niemand wil mij. Ik verdien niets, ik ben een niksnut. Zoveel angst dat hieronder zit, zoveel angst en dat is de reden voor zelfmedelijden.

Er is een totale verwarring gaande in de persoon die zwelgt in zelfmedelijden. Zijn leven lang zijn uiterste best gedaan. Zich over de kop gewerkt, voor alles en iedereen klaargestaan. En nu, moederziel alleen, niemand die voor deze persoon klaarstaat. Niet in de gaten hebbende dat elk mens problemen in zijn leven heeft, daar compleet aan voorbij gaat. Alles draait nu om deze persoon. En de schuld ligt niet bij zichzelf, die ligt bij anderen.

Je verkiest de slachtofferrol als je in zelfmedelijden zit. Je bent weg bij de realiteit. Je hebt een bepaald beeld van jezelf en het leven als beeld en dat is totaal verwrongen. In het begin zullen anderen voor je klaarstaan. Proberen als steun er voor je te zijn, maar als die zien dat de hulp die ze bieden averechts werkt en het slachtoffer er niets mee doet, druipen ze langzaam af. Dan ziet de persoon die last heeft van zelfmedelijden als wederom een bevestiging van zijn lijden.

Een persoon die er van overtuigd is dat zijn visie de juiste is, kun je niet helpen. Die staat niet open voor inzichten van een ander. Ze zoeken vaak hun heil in het spirituele, op zoek naar antwoorden. Als je ze als medium aan de telefoon krijgt op Angeleyes TV doe je je uiterste best. Ze bellen om antwoorden. Stellen vragen over anderen, want het gaat niet om hun. Ze zijn goed, het ligt niet aan hun. Anderen zijn degene die de problemen veroorzaken. Die verdwijnen uit hun leven. Het zijn altijd dingen buiten de persoon om, die het leed in zijn leven veroorzaken.

Als medium zijn zulke gesprekken lastig, want vaak kom je er niet eens tussendoor. Ze willen hun beklag doen over van alles en nog wat en vaak is het dan ook maar het beste alleen een luisterend oor aan deze personen te bieden als medium. Ze verwachten dan van het medium dat die hun problemen gaat oplossen. Daar is een medium niet voor, die kan jou geen pot geld bezorgen, als je zonder werk zit. Die kan niet een partner voor je gaan zoeken, als die er niet is. Dat kan niemand voor jou doen, dat zul je zelf moeten doen.

De persoon inzichten meegeven voor persoonlijke groei, lukt dan vaak niet. Het beheerst hun leven en natuurlijk zijn er dingen die zijn gebeurd, die niet fijn zijn. Alleen er in blijven hangen, maakt de pijn en het verdriet alleen maar erger. Bang zijn dat het niet goed komt, ook. Dan kun je wel tegen het medium je gaan beklagen, als ik nog een maand zonder werk zit, moet ik alles verkopen. Het medium kan dit aanhoren, maar kan er niets mee. Het enige wat een medium kan doen is je wijzen op hoe je er wel weer bovenop kunt komen, maar dat willen ze niet horen en hangen gefrustreerd op.

Toch zoeken ze je vaak weer op, dan heb je toch als medium een bepaalde snaar geraakt die ze aan het denken heeft gezet. Wat dat betreft hebben mediums heel veel in hun mars. Ze geven dan net dat ene vonkje mee dat de persoon met zelfmedelijden nodig heeft, om de verandering in te gaan zetten. Terwijl ze eerst het niet willen horen, aangeven dat ze het niet snappen, het allemaal maar niet begrijpen.

Mensen met zelfmedelijden die hun heil zoeken bij een spirituele hulplijn, willen eigenlijk alleen maar bevestiging hebben dat het klopt zoals ze het zelf zien. Een goed medium zal met voorzichtige hand en de juiste woordkeuze heel veel kunnen bereiken. Wetende dat de persoon toch eerst hand in eigen boezem moet gaan steken, voordat die in gaat zien waar die mee bezig is.

Ook voor mensen met zelfmedelijden komt er een moment van verandering. Zeker als je je hierin laat begeleiden door een medium. Zij zijn bij uitstek diegenen die de helpende hand kunnen bieden, zodat ze kunnen groeien en zich persoonlijk gaan ontwikkelen. Want dat verdienen deze mensen ook. Dan worden het ineens hele dankbare consulten.

Medium Clarisa