Angel Eyes
Waar deskundigheid gewaarborgd is!!
NL 1 0909 - 0144 (90cpm.) BE 0907- 37077 (150cpm.) BE Credits klik hier (100cpm.)

Spirituele verlichting

Spirituele verlichtingSpirituele verlichting. Als het leven pijn doet, je verdriet geeft, staat de wereld voor je stil. Dan kan iedereen nog zo lief en aardig voor je zijn. Dan kan je nog zoveel bezit hebben, het weegt niet op tegen de diepe pijn die je diep van binnen voelt. Het fenomeen liefde heeft twee kanten. En van de ene op het andere moment, kan liefde alles omvattend zijn en veranderen in liefde waarin haat, verwensingen, en pijn je overvallen.

De mens heeft deze pijn nodig, al begrijpen we niet op het moment dat het ons overkomt, wat de reden is en het waarom. Een klant die mij belde, op www.angeleyes.tv stelde mij zo’n ongelooflijk mooie vraag. Ze gaf aan dat haar partner haar had verlaten en ze nu voor zichzelf de vraag stelde: “Wat is mijn aandeel dat deze relatie is gestrand.” Dit was zo’n ongelooflijk mooie vraag, want zonder dat ze het in de gaten had, stond ze met zichzelf op een punt in haar leven, dat haar hele leven een andere wending zou gaan nemen. De vraag hield zoveel meer in, dan alleen het antwoord. Het was een keerpunt.

Nadat we er met elkaar over hadden gesproken, gaf ik aan dat ze toe was aan verlichting in haar leven. In het woord verlichting, zit het woord licht. Het leven zou voor haar lichter gaan aanvoelen, ze zou meer licht gaan zien in haar leven en dat alles door het stellen van die ene vraag. Ze bracht zichzelf hiermee naar een hoger bewustzijn. Ze ervoer zichzelf, ze zag zichzelf staan. Ze ging anders kijken, ervaren, voelen en doen en dat alles door zichzelf die ene vraag te stellen.

Verlichting, noemen we ook wel spirituele verlichting. Als je die verlichting eenmaal ziet, heb je geen haast meer, verdwijnt het ego op de achtergrond, er komt een ander gevoel bij je naar boven, waarin je iedereen alles gunt, inclusief jezelf. Je onthecht je van alles. Je voelt liefde, je bent liefde en straalt liefde uit. Je durft te zijn wie jij wilt zijn. En alles gaat als vanzelf. Je leven neemt een compleet andere wending.

Je houd je niet meer bezig met de zorgen van morgen. Je lost ze op, of laat ze zijn voor wat het is. Naar anderen toe laat je zien dat je zelfrespect hebt en dat uit zich in nee durven zeggen. Zo bewaak je voor jezelf eigenliefde. Je gaat mee met de stroom van het leven, in plaats van er tegen te vechten, het ego dat veel wil en niets voor elkaar krijgt laat je los.

Velen worstelen met zichzelf, dat ze de dingen niet voor elkaar krijgen, zich zorgen maken of ze het wel goed genoeg doen. En zijn onderweg naar die stap van de spirituele verlichting. Wil jij je proces hiernaartoe versnellen. Wil je ook een leven waarin jij alles krijgt wat je wenst? Bel dan regelmatig met een medium van www.angeleyes.tv Zij helpen je op weg naar jouw verlichting. Zij houden je de spiegel voor, dat het ego jou nu in de macht heeft. Het wordt tijd voor de bevrijding, het wordt tijd voor spirituele verlichting.

Hoe ziet spirituele verlichting er in de dagelijkse praktijk uit? Voor jezelf eerst goed weten wat houdt mij bezig en wat zuigt mij leeg, oftewel, kost mij negatieve energie? Dan jezelf afvragen: Heb ik een probleem? Ja. Kan ik dit probleem oplossen? Ja. Pak het dan aan, dan is het opgelost en speelt het geen rol meer in je leven. Heb ik een probleem? Ja. Kan ik het oplossen? Nee, laat het dan los, dan is het niet iets van jou, maar van een ander en moet ik er niets mee.

Kijkend naar de liefde in deze. Zo bewaak je eigenliefde, zo bewaak je je grenzen. Zo laat je een ander die jou niet laat voelen echt voor jou te laten gaan, los. Want het gaat jou niet om die ander, het gaat jou om een persoon die jou alles geeft, want dat verdien je.

Zoek ook je weg naar spirituele verlichting met een van de topconsulenten van www.angeleyes.tv. Verlichtende groet, medium Clarisa