Angel Eyes
Waar deskundigheid gewaarborgd is!!
NL 1 0909 - 0144 (90cpm.) BE 0907- 37077 (150cpm.) BE Credits klik hier (100cpm.)

Voel mij ontkracht

Voel mij ontkrachtVoel mij ontkracht. Je ontkracht voelen, net alsof alle kracht uit je lijf weg is, je benen die aanvoelen als slappe was en je niet meer kunnen dragen. Een arm die niet meer doet wat jij wilt. Dan ben je letterlijk ontkracht. Het woord kracht staat voor liefde, de liefde voor jezelf. Ontkracht voelen betekent dus dat de liefde voor jezelf compleet weg is. Dat je je ontkracht voelt kan zijn ontstaan door een traumatische ervaring die je hebt meegemaakt, dan is de reactie van het lichaam zodanig dat alle kracht uit je lijf vloeit. Dan voel je je compleet ontkracht.

Als mens maken we allemaal een paar keer mee dat je letterlijk de kracht uit je lijf voelt gaan. Dan is het enige wat nog rest, gaan zitten of liggen en bekomen van de schrik. Het lijf rust gunnen, bijkomen en de kracht langzaam weer toelaten. Op zulke momenten is het fijn als er mensen zijn die voor jou klaarstaan, want we moeten het kwijt, we moeten er over kunnen praten wat ons is overkomen. Er kunnen veel vraagtekens bijkomen en hoe fijn is het dan niet dat je je dan kunt wenden, a la minuut tot een medium of paragnost, want die zijn er niet alleen om naar jouw toekomst te kijken. Ze zijn er ook om jou vraagtekens te beantwoorden. Ze zijn er ook als luisterend oor, om je inzichten mee te geven, je te helpen weer je kracht terug te vinden.

Deze mediums en paragnosten, healers vind je op www.angeleyes.tv. Elk moment van de dag, al is het midden in de nacht en jij voelt je ontkracht, kun je ze bereiken. Je ontkracht voelen wordt vaak veroorzaakt door een ander. Die jou pijn doet, uit je leven verdwijnt, die jou kwetst met alle gevolgen van dien. Dat een mens zich ontkracht voelt, is zwaar, maar realiseer je ook dat het een moment is in je leven waarop jij op een keerpunt staat. Want al denken we eerst dat de ander het veroorzaakt, vaak hebben we er zelf aan meegewerkt met al onze goedbedoelde intenties.

Wat de ander kan je dan wel je kracht ontnemen, je laat het toe, je hebt het toegelaten. Je hebt de kracht, de liefde voor jezelf te kort gedaan. Want een ontkrachtmoment komt niet zomaar uit de lucht vallen. Daar is iets aan voorafgegaan, iets wat jij hebt toegelaten. Het kan zelfs zo zijn dat jij altijd voor die ander klaarstaat, altijd en die ander jou dan als een baksteen laat vallen. Dan ben je eerst boos, ontredderd, een gevoel van verbijstering komt over je heen. Alle kracht is dan verdwenen. Hoe durft die ander dit te doen?

En toch, je ontkracht voelen, dat kan, ook als de aanleiding niets met jou te maken heeft. Het lichaam gaat direct daarna aan de slag om de kracht weer terug te krijgen. Het gaat direct voor jou aan het werk. Maar jij zult er zelf ook iets voor moeten doen en vaak weten we dat niet. Want er is ongeloof, er is iets in jou kapot gemaakt en gegaan. Op zulke momenten rest maar één ding er over praten en met wie kan dat beter dan een liefdevolle consulent van www.angeleyes.tv.

Jouw kracht komt weer terug en achteraf zul je zien dat het allemaal niet voor niets is gebeurd. Je komt er sterker en krachtiger uit. Je begrijpt dan ineens ook heel goed waarom het is gebeurd. Je was niet lief genoeg voor jezelf. Je gaf al je liefde weg en gaf te weinig aan jezelf. Je kracht voor jezelf gaf je weg aan anderen, hopende dat ze aardig en lief voor jou zouden zijn. Want is het niet zo, dat als we lief en aardig zijn voor anderen, we dat terugkrijgen. Zo is het ons verteld en zo leven we. Er zit zekere een kern van waarheid in, echter er ontbreekt iets. Als ze er bij hadden gezegd dat jij ook meetelt en belangrijk bent, had je nooit toegestaan ontkracht te worden. Dan was je dat enorme diepe gat voor geweest.

Dit diepe gat heeft je ogen geopend. Heeft ervoor gezorgd dat je je kracht nu bewaakt, door het op tijd stellen van grenzen. Door keuzes te maken die goed voor jezelf zijn. Door tegengas te durven geven als iemand iets zegt en jou raakt. Je hebt geleerd op jezelf te vertrouwen en welk effect dat heeft op jouw kracht. Ineens voel je dat je je leven in eigen hand hebt en niet meer laat afhangen van de liefde van anderen. Liefdevolle groet Claris angeleyes.tv