Angel Eyes
Waar deskundigheid gewaarborgd is!!
NL 1 0909 - 0144 (90cpm.) BE 0907- 37077 (150cpm.) BE Credits klik hier (100cpm.)

Karmische relaties

Karmische relatiesKarmische relaties. In het woord karmisch zit het woord karma en dat betekent oorzaak en gevolg. Ik noem het zelf ook wel elke actie heeft een reactie. Alles wat jij doet en zoals je het doet, heeft een reactie. En uiteraard geldt dat ook voor een ander, die doet wat hij doet en heeft zijn weerslag op jou. Dit wetende en zittend in een relatie, kun je begrijpen dat elke handeling van jou zijn weerslag heeft op je partner. En elke handeling van jouw partner zijn weerslag heeft op jou.

Nu zijn er vele soorten relaties, werkrelatie, vriendschappelijke relaties, familiaire relaties en liefdesrelaties, ouder kind relaties. Voor elke relatie geldt, actie reactie. Zelfs met jezelf gaat dit principe op. Want als ik mijzelf aanzet tot een actie dan heeft dat gevolgen voor mij. Zelfs mijn denken geeft actie reactie. Als ik negatief denk, niets lukt, ik ben niets waard, ik voel me onzeker, dan is de actie anders dan dat ik tegen mijzelf zeg, je kan het, het gaat je lukken, ga er gewoon voor, wie kan je wat maken, is het gevolg op mijn denken compleet anders.

Nu komen we tot het punt dat je begrijpt dat jouw handelen voor jezelf en anderen bepaalde gevolgen heeft. Nu kom je wellicht tot de conclusie dat jouw onzekere manier in het leven staan, jou niet geeft wat je eigenlijk van het leven verwacht. Zie je dat jij degene bent die het feestje moet maken. Dat al jouw handelen en denken zijn weerslag heeft op jouw eigen leven! Zodra je dit principe begrijpt, gebeurt er iets magisch. Je gaat nooit meer jezelf naar beneden halen, want je ben je bewust wat dat voor consequenties heeft. Je gaat nooit meer jezelf aanpraten dat je bang bent, want je overziet en begrijpt het effect daarvan.

En dan kijken we eens naar relaties, liefdesrelaties. Waarin we elkaar het leven zuur kunnen maken, er destructief instaan, heeft dat een juist effect op de relatie? Nee, bij lange na niet, jij bent dan degene die niet krijgt wat ze wilt, veroorzaakt door je eigen denken en handelen. Ja maar…. Hij doet het toch! Hij laat mij niet zien moeite te willen doen, het anders te willen doen? Dat klopt, dat zie je en dan is het aan jou of het te accepteren of zelf de verandering te zijn. Zo simpel werkt karma, zo simpel werkt een karmische relatie. Jij bepaalt, jij hebt de keuze. En ben je niet blij met het gedrag van je partner, dan kun je er over in gesprek gaan, op een volwassen manier, niet bij de ander neerleggend wat die fout doet. Want daarmee bereik je niets. Of je neemt afscheid als je vindt dat jij er alles aan hebt gedaan, vanuit jouw karma.

Maar vaak zijn we het zelf die niet in de gaten hebben dat ons eigen handelen er voor zorgen dat een relatie geen succes wordt. En keer op keer voelen we ons gekwetst en dat overkomt ons net zo lang, totdat we begrepen dat ons eigen karmisch handelen niet juist is. En wijzelf de veroorzaker zijn van de pijn en het verdriet die het leven met zich meebrengt. We lijden wat af in ons leven.

Een karmische relatie, oftewel verbintenis, is het mooiste wat er is, mits beiden het principe van een karmische relatie begrijpen en toepassen. Zijn beiden of een van beiden nog niet zover, zal de liefde teniet worden gedaan. De meeste karmische relaties kennen een onstuimig begin, het gevoel van thuiskomen en op dezelfde golflengte zitten en is zo intens dat we er van overtuigd zijn de ware liefde te hebben gevonden. Niets is minder waar. Je staat op het punt het principe van karma te gaan begrijpen.

Zo intens als deze relatie begon en aanvoelde zo intens is de pijn als deze wordt verbroken. Je raakt in zo’n dieptepunt in je leven, dat niets je meer kan schelen. Het is een verbintenis geweest die je doet ontwaken. En wie kan jou beter bij helpen, bij dit ontwaken, dan een medium of paragnost van een spirituele hulplijn? Op www.angeleyes.tv vind je deze mediums en paragnosten. Zij weten exact waar jij met jezelf staat en welke veranderingen jij nodig hebt op het principe van een karmische relatie te gaan begrijpen en toe te passen. De mediums van www.angeleys.tv zijn De spirituele hulpverleners om te benaderen als het in de liefde spaak loopt. Bel met een medium als jij vastzit in de liefde, je zielenmaatje te heeft verlaten. Zij vertellen je waarom, of het nog goed kan komen en wat jij daarvoor kunt doen. Karmische groet, Claris box 53 angeleyes.tv