Angel Eyes
Waar deskundigheid gewaarborgd is!!
NL 1 0909 - 0144 (90cpm.) BE 0907- 37077 (150cpm.) BE Credits klik hier (100cpm.)

Gewoontedieren

GewoontedierenGewoontedieren. Wat ben jij een gewoontedier geworden zeg! Ja en, daar is toch niets mis mee, geeft de ander als antwoord, die voelt dat hij wordt aangevallen op zijn gedrag en acuut in de verdediging schiet, net zoals een dier zou doen, als hij aangevallen wordt. Er is toch niets mis mee dat ik op elke dag op hetzelfde tijdstip, eet, sport en lees. Of heb jij daar soms moeite mee?

We kunnen als mens ons ontwikkelen tot gewoontedieren, waren we dan maar een dier, want een dier zal nooit en te nimmer vervelende gewoontes tot zich nemen. De mens wel en om die reden, zijn dieren vaak slimmer dan de mens. Want door je slechte gewoontes eigen te maken, doe je jezelf te kort en een dier is dan veel wijzer, die leeft met gewoontes, maar zal zichzelf nooit te kort doen.

Om deze reden is de woordkeuze gewoontedier wel iets wat de lading dekt, maar doen we de dieren misschien wel mee te kort. We bedoelen met de term eigenlijk iets anders. Mensen zijn kuddedieren en houden van vaste patronen en maken zich deze eigen, want ze hebben verstand gekregen en maken daar gretig gebruik van. Dat ze het verstand vaak iets te gretig gebruiken, heeft het gewoontedier niet in de gaten. Want piekeren is heel snel een gewoonte en zeker geen aangename gewoonte, in de verste verte niet en heb jij ooit al een dier al piekerend rond zien lopen?

Zo heeft de mens dus meer in zijn macht dan een dier, maar datgene wat de mens meer in zijn macht heeft, kan hij ook op een verkeerde manier gebruiken en dat is met alles zo. De ontwikkeling gaat razendsnel. Uitvindingen geven ons enorm veel mogelijkheden, maar tegelijkertijd ook nadelen en zelfs zo dat er door bepaalde mensen ook misbruik van gemaakt wordt.

Diegene die er voor moet zorgen alles in balans te houden, ben jijzelf. Maar wat als je daar niet krachtig genoeg voor bent. Dat je in een periode in je leven zit, dat je niet bij machte bent, jezelf balans te geven. Dan is er hulp voorhanden en die staan voor je klaar, elke dag weer en vind je op www.angeleyes.tv. Een team van topconsulenten die je graag bijstaan als je de kracht zelf niet meer hebt om van nare gewoontes af te komen. Als je doorslaat in iets waar jij zelf last van hebt.

Een mens vindt het moeilijk gewoontes te doorbreken, zo snel als we ze ons eigen maken, zo moeilijk is het, er weer vanaf te komen. Doorbreken van negatieve gewoontes en patronen, kun je ook bijna niet alleen. Daar heb je iemand bij nodig, die je er doorheen sleept. Want wat doe je als je wilt afvallen en al diverse pogingen zelf hebt ondernomen en het lukt je niet? Dan besluit je toch maar samen met een diƫtiste af te gaan vallen, dat geeft een bepaalde stok achter de deur, ook een motivatie en er hangt een prijskaartje aan en de psyche van de mens is daar gevoelig voor. Ik betaal voor iets, dan moet het ook iets opleveren.

Zo is het ook met andere gewoontes. Elk jaar neem je je voor ze aan te pakken, vaak is dat een moment bij een overgang van een oud naar een nieuw jaar. We starten enthousiast, het volhouden vraagt om doorzettingsvermogen en moed. Dit is weggelegd voor een enkeling en om die reden is er voor jou, die nu echt aan de slag wil zichzelf te verlossen van kwelgeesten, laagdrempelige hulp voorhanden. Je hoeft de telefoon maar te pakken, het nummer 0909-0144 te bellen van www.angeleyes.tv en je hebt contact met een medium, een paragnost, een coach die jou advies gaat geven hoe je het beste zelf aan de slag kunt gaan. Die je inzichten geeft waardoor jij deze nare gewoonte je eigen hebt gemaakt.

Weten waar het door komt, helpt de mens de verandering in gang te zetten. En let maar op. Door regelmatig met jouw consulent een gesprek te voeren, hoeft niet lang te zijn, blijf je op je pad en heb je binnen uiterlijk 3 maanden de nare gewoonte van je af geschud. Blijf dus niet lopen met nare gewoontes waar je zelf niet blij van wordt. Durf ze te doorbreken, er is hulp voor en die vind je op www.angeleyes.tv. Medium Claris angeleyes.tv