Angel Eyes
Waar deskundigheid gewaarborgd is!!
NL 1 0909 - 0144 (90cpm.) BE 0907- 37077 (150cpm.) BE Credits klik hier (100cpm.)

Wat wil je later worden?

Wat wil je later worden?Wat wil je later worden? Als kind dromen we over wat we later willen worden. Als we daarover dromen hangt er een bepaald beroep aan. Piloot, brandweerman, dierenarts zijn vaak de favorieten. Zo zie je dat onze dromen als kind over wat we later willen worden, bijna altijd worden geassocieerd met iets wat we willen gaan doen.

Bijna niemand komt op het idee als de vraag wordt gesteld, dat die aangeeft, ik wil later mijzelf worden. Ik wil later gelukkig worden. Of wat ik later worden wil, bedoel je dan dat ik nu nog niets ben soms? Hele mooie antwoorden.

Want op moment dat je geboren bent, ben je al iemand. Je bent mooi zoals je bent. En diegenen die je omringen hebben een belangrijke taak. Ze hebben de taak jou de ruimte te geven om te kunnen worden die jij wilt worden. Daar een beroep aanhangen, is helemaal niet verkeerd. Maar wat als het je niet gaat lukken, wat als het je geen voldoening geeft, terwijl je dacht dat het toch echt datgene was wat je later wilde worden?

Wat ontbreekt er dan? Geluk, liefde, warmte genegenheid? Is dat misschien niet een veel beter idee om dat later te willen worden? Zie je dat we als mens geluk laten afhangen van de dingen die we doen. Dat we ons geluk laten afhangen van de mensen om ons heen.

Dat zolang we ons richten op dingen buiten onszelf om, we blijven zoeken en zoeken en het geluk niet kunnen vinden. Dat we er achter komen, nadat we alles hebben geprobeerd te willen zijn, dat we toch nog steeds niet die zijn die we graag zouden willen zijn.

Dat het niet uitmaakt of je piloot bent of vuilnisman. Dat beiden misschien helemaal niet gelukkig zijn met hun beroep, of de vuilnisman wel en de piloot misschien niet, terwijl dat altijd zijn grote droom was en hij dat later wilde worden. Dat we als mens ergens een prijskaartje aanhangen, omdat we denken dat het ons gelukkig maakt.

Dat het veel beter zou zijn kinderen als ze jong zijn, het geluk laten gaan nastreven. Ze daar alle ruimte voor geven. Dan ze vanuit dat geluksgevoel kunnen gaan doen en laten wat ze willen en zo ook alles in hun leven voor elkaar zullen gaan krijgen, omdat ze geluk nastreven. Want dat willen ze later worden. Ze hebben al jong begrepen hoe het leven op latere leeftijd in elkaar moet steken.

Dat educatie ongelooflijk mooi is, maar niet de hoofddoel moet zijn van het leven. Dat een beroep kiezen, zonder te weten of je daar gelukkig van wordt, misschien wel helemaal een verkeerde keuze kan zijn. Dat je pas kunt kiezen als je gelukkig bent.

Wordt het niet eens tijd dat we alles gaan omdraaien. Dat we onze kinderen wel naar school laten gaan, maar op een geheel andere manier. Dat het op school leert wat geluk is, hoe het zichzelf gelukkig moet maken. Dat een kind daarvan doordrongen wordt. Dat ouders onderwezen gaan worden in wat heeft een kind nodig, zolang die onder mijn vleugels zit. En dat je als ouder daar je verantwoordelijkheid in pakt. Dat je dat zo belangrijk vindt dat eerst onder de knie hebt, voordat je die kleine hummels op de aarde zet.

Zou het dan zomaar eens kunnen dat als we één generatie anders gaan benaderen vanaf moment van geboorte, alles meegeven om later gelukkig te zijn, dat we ineens met zijn allen in een hele andere flow en wereld zullen staan.

Want zeg nu zelf. Ben jij gelukkig! Had je vroeger niet liever geweten wat je echt gelukkig had gemaakt? Weet je, het is nooit te laat, hoe oud of je ook bent. Bel eens met een spirituele hulpverlener op Angeleyes.TV en laat je eens verrassen met een zeer verhelderend gesprek. Kom uit je overtuigingen die je je leven lang al met je meedraagt en durf voor het geluk te gaan.

Medium Clarisa