Angel Eyes
Waar deskundigheid gewaarborgd is!!
NL 1 0909 - 0144 (90cpm.) BE 0907- 37077 (150cpm.) BE Credits klik hier (100cpm.)

Verlangen

VerlangenVerlangen. Elk verlangen is een gemis, dat we bij onszelf nog niet hebben gevonden of hebben gezien. Mogen we dan geen verlangens hebben? Jazeker wel, alleen op de juiste manier en de mens slaat vaak er in door en gaat zijn hele ziel en zaligheid storten op dat verlangen, waardoor het effect heeft op het leven nu en je het verlangen dan juist van je afduwt. Want het verlangen voelt dat de ander een bepaald verlangen heeft en de mens wil vrijheid en voelt dus dat de ander iets van hem wil en wil dan juist iet het verlangen van de ander vervullen.

Als je doorslaat, omdat je iets verlangt, heb dat dan bij jezelf in de gaten en stuur bij. Verliefd worden op iemand die je een keer tegenkomt en maar hoopt dat de ander jou gaat zien staan en je dit maanden kunt volhouden en allerlei fratsen gaat uithalen dat je in het gezichtsveld van die ander komt, zegt iets over jou. Je hele zijn is gericht om het verlangen in je te willen laten bevredigen en alles wat jij doet, heeft een averechtse uitwerking. En dat komt, omdat we communiceren met energie en die energie wordt door de ander opgepakt en voelt dat als een nare dwingende energie.

Tel daarbij op dat geforceerd bezig zijn met iets, om het verlangen te stillen, treedt ook de karma wet in werking. Oorzaak en gevolg. De handelingen zijn niet zuiver, je bent bewust jezelf hierdoor aan het saboteren en verloochenen. Dan zegt karma, het is niet zuiver, dus verdien jij datgene waar je zo intens naar verlangt niet. Er wordt om deze reden regelmatig contact gezocht met de spirituele hulplijn www.angeleyes.tv om de vraag te stellen. Ik vind al lange tijd iemand leuk, ik volg hem op social media, zorg dat ik in dezelfde gelegenheden kom waar hij ook komt, vindt hij mij ook leuk en gaan wij samen iets krijgen? Gezien de uitleg hierboven, kun je zien dat je bezig bent iets te willen forceren, iets te verlangen en is het in de liefde niet zo dat je dit de ruimte moet geven?

Is het in de liefde niet zo dat als je spelletjes gaat spelen, dat de ander je maar vaak genoeg ziet, dat het spelletjes spelen juist niet werkt? Want liefde is puur, zo puur, dat elk stapje die niet zuiver is, het verlangen juist niet komt. En voel jij je goed bij het in de gaten houden van de ander? Geeft dat een fijn gevoel? Nee, je doet dit vanuit een bepaalde onzekerheid en controle en juist daardoor wordt die onzekerheid versterkt door de ander zijn gangen na te gaan.

Zo zie je dat iemand leuk vinden, en volgen en daar een bepaald verlangen bij hebben, volledig kan doorslaan en het gebeurt vaker dan je denkt. Dit is een ongezond verlangen en al zou de ander een keer toehappen, jullie gaan het samen niet redden. Het verlangen de ander te willen hebben, is dan de ander als een bezit zien en volledig voorbij gaan aan de persoon zelf, die misschien wel een karakter heeft wat helemaal niet bij je past. Maar dat zien we niet, gaan we volledig aan voorbij.

Een verlangen is een gemis in jezelf. Om die reden wil je de ander, zodat die dat gemis kan gaan opvullen. Dan is de ander niet een aanvulling, maar een opvulling. De liefde kent een vrije wil. Jouw wil in deze relatie is dwingend en dat wordt door de ander gevoeld en voelt zich niet meer vrij. Zo gaan er als vanzelf ruzies ontstaan, want diegene die iets verlangt, heeft niet in de gaten dat als het er eenmaal is, dat die er van kan genieten. Het plaatje is namelijk nooit goed en als de buit binnen is, moet die aan dat verlangen voldoen en dat lukt gewoonweg niet.

Als je iemand leuk vindt, blijf dan je prachtige zelf, ga de ander niet al ophemelen en er naar verlangen en zijn gangen na. Je bent zelf dan nog niet klaar om een relatie op gelijkwaardig niveau in te kunnen vullen. Bel gerust met een medium, paragnost, een coach van www.angeleyes.tv om te vragen of diegene die je leuk vindt, stappen jou kant uit gaat zetten, want dat kunnen mediums heel goed zien. En bedenk dat de weg er naartoe, juist een weg is van loslaten en het de tijd en de ruimte geven die het nodig heeft, om samen in contact te komen. En komt het niet! Weet dan dat het universum je het niet wilt geven, want dan is het niet voor jou bestemd. Het universum beschermt je dan, alleen begrijpen we dat principe nog niet zo goed en gaan voor de wil in plaats van de vrije wil.
Liefdevolle groet, Claris