Angel Eyes
Waar deskundigheid gewaarborgd is!!
NL 1 0909 - 0144 (90cpm.) BE 0907- 37077 (150cpm.) BE Credits klik hier (100cpm.)

Menselijke engelen

Menselijke engelenMenselijke engelen. We gebruiken wel eens het woord engelengeduld, dit geduld vind je van de ander bijzonder en mooi. Je hebt voor die persoon enorm veel waardering en een zwak. Want de persoon bij wie jij elke keer weer terecht kunt en altijd naar jou vriendelijk blijft en je telkenmale weer helpt met adviezen en naar je luistert, laat jou nooit vallen en staat elke keer als jij daar behoefte aan hebt, voor je klaar.

Deze persoon is voor jou je rots in de branding en je weet diep van binnen wel dat je vragen elke keer weer herhaalt en dat je de ander telkens weer opzadelt met hetzelfde verhaal, maar het voel zo fijn bij deze persoon. Het geeft jou warmte diep van binnen, dat aanvoelt als een warm bad. Je voelt je na een gesprek weer zoveel rustiger en je voelt je kracht. Zonder dat jij er weet van hebt en wellicht de persoon met wie jij je zo goed bij thuis voelt ook niet, heb je te maken met een persoon die half mens is en half engel. Een menselijke engel heeft bepaalde gaven, en die gaven worden ingezet voor anderen. Deze persoon heeft een bepaalde spirit om een ander weer in zijn kracht te zetten.

Zo kun je in je leven zomaar iemand tegen komen die half mens en half engel is. Maar waar je ze zeker kunt tegenkomen, is op een spirituele hulplijn. Neem bijvoorbeeld www.angeleyes.tv.
Diegenen die daar werkzaam zijn, hebben allen engelengeduld en de juiste spirit om anderen weer in hun kracht te zetten. Hebben het vermogen naar anderen te luisteren en de juiste antwoorden en inzichten mee te geven. Ze zijn helpers naar de nieuwe tijd.

Een menselijke engel word je niet zomaar. Deze mensen hebben al diverse incarnaties achter de rug, waarin zij met zichzelf zijn geconfronteerd, meerdere zware leven achter zich hebben gelaten en nu dienen als de voorloper naar een nieuwe wereld, waarin mensen liefdevoller zijn voor zichzelf en elkaar. Om dit te bewerkstelligen heb je mensen nodig, die al zover zijn, anders kan er geen verandering komen. En deze mensen zijn dan eigenlijk de engelen op aarde. Veel van deze engelen verzamelen zich in een groep. Logisch, ze vibreren op eenzelfde golflengte, en kom je als vanzelf elkaar tegen. Niet letterlijk, wel in de zin van een gezamenlijk doel en dat dragen ze uit, een spirit en die vind je op www.angeleys.tv. Dat is geen toeval dat de menselijke engelen zich hier verzamelen. Ze weten dat ze samen nog veel meer spirit bezitten en dat graag inzetten voor hun medemens.

Een menselijke engel kiest zelf voor deze taak op aarde. Hij heeft een zielenmissie. Ze kiezen vaak een beroep waarbij ze anderen kunnen helpen, hun gaven kunnen inzetten en hun kennis en ervaring. Denk hierbij aan coaches, therapeuten, counselors, verzorgers, ervaringsdeskundigen. Door middel van het uitoefenen van hun beroep, kunnen ze anderen helpen en genezen. Om die reden vindt er in de spirituele wereld ook een verschuiving plaats. Op spirituele hulplijnen vind je tegenwoordig al deze beroepen terug. Waar vroeger het alleen ging om kaartleggingen, kijken in een glazen bol, is een spirituele hulplijn nu ook veel meer gericht op begeleiding van de mens naar een hoger bewustzijn. We groeien naar een nieuwe dimensie en deze nieuwe dimensie heeft voorlopers nodig van engelen in een menselijke gedaante.

Vaak weten deze mensen niet van zichzelf dat ze half engel zijn. Het zijn diegenen die met regelmaat dubbele getallen zien, in de gaten krijgen dat ze een missie hebben en dan ineens daar zich in gaan verdiepen en er zo achter komen dat ze half mens en half engel zijn, maar vaak komen ze er niet achter en vervullen hun taak hier met liefde, onbewust van al dat moois wat ze aan het bewerkstelligen zijn.

Er zullen altijd half mens, half engelen zijn, want we veranderen altijd en die verandering wordt ingezet door de mensen die dit kunnen, die engelengeduld hebben, die klaarstaan voor jou elke dag weer om je liefdevol te begeleiden in jouw proces naar eigenliefde. Bel dus gerust met de consulenten van www.angeleyes.tv zij staan met engelengeduld voor jou klaar. Liefdevolle groet, Claris