Angel Eyes
Waar deskundigheid gewaarborgd is!!
NL 1 0909 - 0144 (90cpm.) BE 0907- 37077 (150cpm.) BE Credits klik hier (100cpm.)

Keuze maken

keuzes makenMaar dan komt het, je gaat twijfelen. Waardoor ga je twijfelen? Is het omdat anderen het misschien niet goed zullen vinden?. Is het omdat je een gevoel bekruipt van wat zullen ze wel niet zeggen? Is het omdat je toch gaat twijfelen of het ├╝berhaupt wel een goed idee is?
Je haalt je nog steeds van alles in je hoofd en dan veeg je het hele plan van de tafel en voel je jezelf weer een mislukking. Weer laat je jezelf door anderen vertellen wat wel en niet mogelijk is in je leven.

Is dat zo, is dat werkelijk zo? Als je eerlijk bent met jezelf dan zie je dat dit niet de realiteit is, maar dat jij degene bent die jezelf blokkeert.
Lastig om in je eigen spiegel te kijken want je voelt je toch al je hele leven zo.
Je hebt steeds de pech dat alles mis loopt en of tegen zit.
En maar proberen, en elke keer is daar maar mislukking op mislukking.

Zo hoeft het uiteindelijk niet te zijn. Je mag jezelf best eens wat meer credits geven door je gedachten eens onder de loep te nemen.
Verander het idee om te mislukken eens in een andere gedachte. Je hebt een uitstekend plan je hebt het helemaal uitgewerkt en je gaat er voor.
Dit is een ommekeer in je energie die je zeker voelt doorwerken.
Deze gedachte kan je meer kracht geven om daadwerkelijk je plan ten uitvoer te brengen.

Stop ook met je de dingen zo aan te trekken vanuit je omgeving. De beste stuurlui staan aan wal moet je maar denken.
Kritiek heb je niets aan moet je maar denken, wel als het opbouwende kritiek is die je kan gebruiken om weer verder te groeien in je proces.
Maar mensen die alles van de tafel vegen omdat ze je plan maar onzinnig vinden die mogen zo snel mogelijk uit je buurt weggaan.
Jij bent uiteindelijk de baas over je eigen leven en wat anderen zeggen dat leg je naast je neer daar heb je niets aan tenzij het je kan helpen.

Maak dus altijd de keuze voor jezelf. Zonder enige vorm van egoïsme maar wel met een gezonde dosis .
Jij wilt iets bereiken?, maak dan de keuze om voor jezelf te gaan en doe alles vanuit je hart bewustzijn.
Als je alles laat bepalen door wat anderen van je zeggen of denken blijf je in jezelf gevangen zitten met als gevolg dat je niet tot je volle potentieel komt en jezelf ongelukkig voelt doordat je je creativiteit niet kan ontplooien.

Zit je zelf in zo een situatie en wil je daar eens over praten schroom dan niet om mij te contacteren.

Warme groet,
Lis