Angel Eyes
Waar deskundigheid gewaarborgd is!!
NL 1 0909 - 0144 (90cpm.) BE 0907- 37077 (150cpm.) BE Credits klik hier (100cpm.)

Hoe laat ik nou toch los?

Hoe laat ik nou toch losHoe laat ik nou toch los? Totaal in paniek zoekt een vrouw contact via de website angeleyes tv. Ze is verliefd op een man, die getrouwd is en nu heeft ze het gevoel dat deze man, die ze overigens nu niet meer spreekt, iets heeft met een vriendin van haar.

Overspoeld door emoties, als boosheid, verdriet, wilt ze weten of haar gevoel juist is, want dan zal ze direct de vriendschap met deze vriendin gaan eindigen. Dat deze vrouw hier een medium voor raadpleegt, is heel logisch. Je komt er zelf niet meer uit, je wilt antwoorden en gelukkig zijn de mediums op de spirituele hulplijn van angeleyes tv heel sterk in het invoelen van de toekomst. Ze zocht dus contact bij de juiste mediums.

Dat er iets tussen beide speelden, dat was zichtbaar. Dat de vrouw er paniek bij voelde, begrijpelijk. Echter niet alles wat zichtbaar is, is zoals het is. Een medium ziet dat. Het contact tussen beiden, de getrouwde man en de vriendin van de beller, was nodig. Nodig in de zin van, voor elkaar een spiegel zijn. Elkaar ontmoeten, iets mogen leren en weer loslaten. Dat beiden dit zelf nog niet zien en in de gaten hebben, komt, omdat er nog een bewustzijn ontbreekt, waarom ze elkaar tegenkomen. Dat zien ze later pas.

De beller zag het in wat er gaande was, maar ook voor haar fungeerde het hele gebeuren als een spiegel. En die spiegel had zij zelf ook nog niet mogen aanschouwen. Na het gesprek met het medium zag ze wat er nu daadwerkelijk gebeurde. De bedoeling is, dat de getrouwde man en de vriendin allebei leren van zichzelf te gaan leren houden. Daarom zijn ze nu met elkaar in contact. Het ziet er voor de buitenwereld uit dat ze iets met elkaar hebben, allen is dat er helemaal niet. Dat jij dit ziet gebeuren, is ook voor jou een teken, om te leren van jezelf te gaan houden.

Dat deze man op dit moment niet in je leven is, is doelbewust. Daar zorgt het universum voor. Hij gaat verder naar beneden zakken, zichzelf tegenkomen, het verdriet en de pijn voelen, die jij nu voelt. Die pijn is namelijk nodig om los te laten. Het universum wil jou er voor behoeden dat jij niet samen met hem in zijn put zakt. Dat hij nu contact heeft met je vriendin, is nodig om hem een zetje richting de put te geven en hetzelfde geldt voor haar.

Vanuit het groter geheel te zien, ga jij nu door deze hel, zodat je het principe van het leven gaat begrijpen. Ten alle tijden lief te zijn voor jezelf en nooit en te nimmer in je leven iemand belangrijker te vinden dan jezelf.

Ik weet het, ik weet het, beaamt de vrouw, maar waarom kan ik dan niet loslaten. Help me, het doet zo’n pijn. Ik wil hier vanaf. Want alles wat je zegt, ja dat zie ik nu ook en ik begin het te begrijpen, maar waarom laat ik het dan niet los? Je laat het niet los, omdat iets weten, nog niet toepassen is.

Als je het weet, dan kun je het toepassen. Dat is heel makkelijk bij iets wat zichtbaar is. Bij iets wat onzichtbaar is, en liefde is onzichtbaar, blijven we ons net zo lang aan iets vasthouden, totdat we zelf ook diep in die put zijn gezakt, dat we op een gegeven moment wel moeten loslaten.

De vrouw zag wat er gebeurde, ze visualiseerde het. Je hebt gelijk, gaf ze aan. Ik zie wat ik met mijzelf aan het doen ben. Ik gaf aan dat het kleine angstige meisje in haar weer de scepter aan het spelen was. Die liet zich weer even zien en gelden. Dat kleine angstige meisje is, toen ze klein was, gaan denken, dat ze om liefde te krijgen, zichzelf opzij moest zetten en om liefde moest vragen. Dat kleine meisje ging dan heel erg goed haar best doen, zo goed haar best dat ze anderen voorrang ging geven in haar leven. Want zo hoopte ze lief en aardig gevonden te worden en liefde te krijgen.’

Waar jij nu staat met jezelf is het lieve kleine angstige meisje te bedanken dat ze zolang haar best voor je heeft gedaan. Dan krijgt ze rust. En die rust die heb jij nodig om het weten om te gaan zetten in toe te passen. Want waar je naar op zoek bent, is rust. Dat klopt, geeft de vrouw aan. Waarom zoek je dan zelf de onrust op? Waarom wil je dan zo graag die liefde van die ander hebben? Is dit niet een herhaling van hoe je het gewend bent te doen.

En toen viel het kwartje, ze zag wat ze deed. Ze slaakte een zucht van verlichting en voelde bevrijding. Nu begrijp ik wat loslaten is en waarom ik het moet doen. Mag ik je nog eens terug bellen, want wat een fijn gesprek is dit. Natuurlijk mag dat, ik hoor je graag weer.

Medium Clarisa