Angel Eyes
Waar deskundigheid gewaarborgd is!!
NL 1 0909 - 0144 (90cpm.) BE 0907- 37077 (150cpm.) BE Credits klik hier (100cpm.)

Een levenspartner vinden

Een levenspartner vindenEen levenspartner vinden die het meent, hoe doe je dat!. Een fijne levenspartner vinden waarmee je kunt lezen en schrijven, waarbij je je compleet thuis voelt, jezelf kunt zijn, dat is wat ieder mens graag wilt. En ook verdient. Toch is het vinden van die ideale partner soms knap lastig.

Het vinden kan zomaar een lange zoektocht worden, met veel teleurstellingen. Hoe vind je dan toch die levenspartner, zonder al te veel te maken te krijgen met teleurstellingen? Alles valt en staat met jezelf. Als je verlegen bent, onzeker, is de weg er naartoe ook onzeker. Verlegen voelen, maakt je zeer kwetsbaar en zul je al sneller jezelf helemaal weggeven aan de eerste de beste die jou wel ziet zitten. Want die verlegenheid daar zit angst onder. En angst durft niet. Dan kan diegene zo maar niet de ideale partner zijn.

Angst zit het liefst thuis te dromen, hopende dat er iemand komt. Angst gaat er dus ook niet vaak op uit om zich onder mensen te bewegen, dat durft de angst niet. Zo wordt de kans iemand te ontmoeten wel heel erg klein. Gelukkig bestaan er datingsites waarop we op zoek kunnen gaan naar de ideale partner, maar ook daar kan de angst roet in het eten gaan gooien.

Zo zie je dat voor het vinden van een levenspartner allereerst lef en durf nodig is. Daarmee laat je zien, hier ben ik, ik ben goed, ik ben mooi, ik geloof en vertrouw op mijzelf. Je straalt krachtige energie uit en daarmee trek je de juiste mensen naar je toe. Maar ja, dat moet je maar durven. En toch, ook voor jou loopt er een partner rond.

Door wat kleine aanpassingen aan jezelf, kun je heel ver komen. Het zijn vaak de gedachten er over die ons bang maken. We doen het onszelf dus aan. Dat van jezelf wetende, kun je je gedachten gaan sturen. Door met jezelf in gesprek te gaan, en jezelf positief te gaan benaderen, geef je jezelf een peptalk en zul je zien, durf je ineens veel meer.

Bel ook gewoon eens met een spirituele hulpverlener van Angelseyes TV. Deze mediums en paragnosten zijn ongelooflijk goed jou te helpen op zoek te gaan naar jouw positieve eigenschappen en laten jou graag zien hoe jij deze zelf ook kunt gaan zien. Met gevolg, jezelf op waarde schattend en daarmee jezelf meer en meer op de kaart durven zetten. Hiermee zeg je namelijk, ik ben het waard, ik heb iets te bieden en dat door een paar keer een consult te hebben met een medium van Angeleyes TV.

Daarnaast is het ook goed te bedenken dat we als mens altijd een ander iets te bieden hebben. Dat beseffende, ga je anders naar relaties en dates kijken. Ook is van belang te weten dat een ander ook onzeker kan zijn, dat je heus niet de enige bent. Dat iedereen die op zoek is naar een maatje eerst de kat uit de boom zal kijken, iets afwachtend is, net zoals jij.

Wat zeker helpt om van je angst af te komen is veel dates tegelijkertijd in te gaan plannen en niet na te denken over de ander of die degene moet gaan worden waarmee jij samen je leven wilt gaan delen. Dat is nog veel te vroeg. Zo haal je het beladen label er van af en zul je je als vanzelf al veel vrijer voelen.

Door veel dates tegelijkertijd in te plannen, ga je plezier krijgen er in. Je kijkt er anders naar, je gaat het zien als een gezellige avond uit en je ziet zelf wel of de ander je bevalt ja of nee. In plaats van dat je bang bent of de ander jou wel ziet zitten. Want in feite is dat helemaal niet van belang. De ander hoeft jou niet leuk te vinden. Jij wilt weten hoe de ander is, of hij voor jou eventueel geschikt zou kunnen zijn.

Zo zie je dat als je de dingen omdraait, jij ineens heel veel zin kunt krijgen in het vinden van de ideale partner voor jou. Je bent niet meer bang, je kijkt naar de juiste dingen en je besluit zelf of je nog contact wilt ja of nee. Als vanzelf kom je iemand tegen die voor jou ideaal is en andersom.

Medium Clarisa