De zomertijd voorbij

De zomertijd voorbijDe zomertijd voorbij, eindelijk, misschien worden we dan een keer wakker. De discussie over de zomer -en de wintertijd is weer in volle gang, nu het weekend zich aandient dat de klok weer verzet gaat worden. Gelukkig is de wetenschap er naar gaan kijken wat de invloed is van het verzetten van de klok, al is het maar een uurtje. Het wordt tijd dat we niet meer voorbij gaan aan de mens. Dat we de mens op de eerste plaats zetten, bij elke verandering en vernieuwing. Want het verzetten van een uurtje van de tijd, heeft zoveel impact op de mens.

Nu ben ik zelf geen wetenschapper, maar wel een stress counselor en roep al jaren dat het verzetten van de klok, elk half jaar, funest is voor de mens. Onze biologische klok heeft namelijk helemaal niets met de tijd. Die heeft iets met licht en donker. Dat zal altijd zo blijven. En door het verzetten van de tijd doen we iets met licht en donker en dat is dus funest voor ons bioritme.

De biologische klok tikt op zijn eigen wijze manier. Zonder dat we ons er bewust van zijn, gebeurt er in ons lichaam en brein elke dag weer, ongelooflijk veel. Zo hebben al onze organen een eigen slaap – en waakritme. Je begrijpt dat dit ritme door het verzetten van de klok, danig wordt verstoord. En impact heeft op onze gezondheid.

Zo hebben we een interne klok die zich bezig houdt met de slaap. Deze klok houdt zich aan de stand van de zon, en bepaalt aan de hand daarvan de afgifte van een bepaalde stof in ons lichaam, zodat we of wakker worden, of in slaap vallen. Als dit zo is, dan is het verzetten van de tijd toch helemaal niet zo erg? Jawel, want dat stofje raakt in de war en dat heeft effect op de rest van de activiteiten in ons lichaam.

Eindelijk wordt er gekeken naar de welzijn van de mens bij het verzetten van de klok en niet meer of dit goed is voor de economie. Sterker nog, door de klok te laten zijn, zoals het moet zijn, kan de economie een opleving krijgen. Immers meer mensen die in hun eigen ritme kunnen blijven, dus niet ziek worden, wat weer zijn effect heeft op de ziektekosten en arbeidsproces. Als je het maar wilt zien, maar we zitten vaak te slapen en dempen de put dan weer achteraf.

We zijn aan een heleboel zaken aan het voorbij gaan. We bekijken ze niet vanuit het menselijk aspect. Ze worden bekeken vanuit een commercieel oogmerk. Met gevolg dat we vaak altijd achter de feiten aanlopen. Keuzes die worden gemaakt, waar de mens niet in mee is genomen, of niet bewust is van de impact van die keuzes, blijken achteraf vaak dan altijd verkeerde keuzes te zijn.

Wat de overheid doet in het groot, beslissingen nemen met grote impact voor een geheel land, waarvan achteraf blijkt dat ze hebben zitten te slapen. Kun jij als individu je eigen keuzes maken die voor jouzelf goed zijn. Of als je zit te slapen, achteraf er achter komen dat je een verkeerde keuze hebt gemaakt. Zonder bewust zijn wat een beslissing voor invloed heeft op de mens, kunnen we gewoonweg niet. Als we geen rekening houden met de mens bij de keuzes die we maken, komt een moment dat we er door worden ingehaald en dan moeten gaan terugdraaien, of zijn we telaat. Zo zie je dat je voor jezelf heel veel goeds kunt betekenen. Alleen het vraagt iets van je. Bewust zijn!

Het vraagt inzicht, en bewust zijn. Het vraagt luisteren naar je lichaam. Dat vinden we lastig. Wie gaat er nu de tijd nemen om zichzelf onder de loep te nemen? Bijna niemand toch, we gaan door, onbewust en onwetend. Tot we ziek worden, dan worden we letterlijk met de neus op de feiten gedrukt. Dan krijgen we de schrik om het hart, dan zien we dat we roofbouw hebben gepleegd op onszelf. Dan zien we dat we beter maar niet elke dag fastfood hadden moeten eten.

Zowel de overheid als de mens leeft te weinig met een bepaald bewust zijn. Wie heeft ooit plastic uitgevonden en wie heeft het ooit goed gevonden dat het zo massaal product zou worden? Wie heeft er bij stil gestaan, was zich er van bewust wat het effect van het produceren van plastic op de mens en al de andere levende wezens zou hebben? Is er niemand ooit zo slim geweest te bedenken, de mens vindt zichzelf toch zo geweldig, dat dit uit zou lopen op een catastrofe. Nee, want er wordt geen rekening gehouden met mens en dier.

Is er niemand die bedacht heeft, dat zolang we kippen preventief antibiotica te geven, dat de mens die kip eet, hierdoor ook zijn portie antibiotica binnenkrijgt en er immuun voor wordt.

Is er niemand die heeft kunnen bedenken dat als we de aarde als trash gebruiken, de aarde een keer ophoudt om goed voor ons te zorgen?

Waar is dit bewust zijn gebleven? Het was er wel, toen we minder gebruik maakten van ons hoofd, dat hoofd is degene die de boel in de war schopt. Die ons weghaalt bij ons bewuste zijn.

Zie je waar we met zijn allen voor staan? En waar we bloedserieus mee aan de slag moeten? Tenminste als je een fijn, gezond leven wilt hebben.

Goed voor jezelf zorgen, op alle fronten. Ja, dat vraagt iets van je. Verandering van denken en doen. Doorbreken van patronen. Dat is moeilijk, dat is zwaar, het kan wel. Met een beetje goede hulp op de achtergrond kun jij een leven gaan leiden waarin jij goed voor jezelf zorgt en hierdoor zelfs goed voor anderen zorgt en de aarde waarop wij mogen vertoeven.

Die hulp vind je op Angeleyes TV. Dit zijn niet zomaar mensen, ze zijn spiritueel, hebben het licht gezien en zijn er van doordrongen dat het tijd wordt dat we allemaal goed voor onszelf gaan zorgen. Bel ze, ze zijn er elke dag en nacht. Wees de verandering die jij wilt zijn. Zo geef je waarde aan jezelf, of wil je net als de overheid achteraf de put dempen!

Medium Clarisa

Evees
Beschikbaar
Evees
Box: 03
 
Medium, Helderwetend, Ingevingen, Kaartleggingen Belconsulten, emailconsulten

Paragnost Eva
Beschikbaar
Paragnost Eva
Box: 24
 
Paragnoste, mijn werk doe ik van hart tot hart. Ik heb veel ervaring al sinds mijn vroege jeugd. Ik ben spiritueel aangelegd en doe diverse soorten kaartleggingen op ieder vlak.

Michael
Ingesprek
Michael
Box: 65
 
Medium, paragnost met veel ervaring Engelen, zielen. Voor verleden, heden en toekomst!

Medium Layla
Offline
Medium Layla
Box: 05
 
Zit je met een probleem heb je een vraag waarbij je inzichten nodig hebt dan help ik je graag met mijn winty s (gidsen)surinaamsezigeunerwaarzegkaarten en de tarotkaarten en de pendel kan ik je duidelinkheid gevenoverhetveleden en het heden

Medium Kitty
Offline
Medium Kitty
Box: 06
 
Als ervaren Medium en Spiritueel Coach, help ik je met mijn heldervoelendheid, helderziendheid, Engelen-, Tarot- of Lenormand Kaartleggingen jóuw weg te vinden. 

Medium Laura
Offline
Medium Laura
Box: 07
 
Medium, Ik leg al meer dan 40 jaar de tarotkaarten en toen ik in de jaren tachtig ging magnetiseren specialiseerde ik mij vervolgens ook in Reiki.

Paragnost Bernadette
Offline
Paragnost Bernadette
Box: 08
 
Helderziend, Helderhorend, Helderwetend, Healer, Engelencontact, Dierencontact, Kindercontact, Zielsconnecties, Transformatieprocessen, Koffiediklezen, Tarotlegging, Lenormandlegging, Pendelen. Niet aangeleerd maar aangeboren. Hierdoor help ik je inzichten te krijgen waar je problemen en blokkades liggen. Waardoor je verder kunt in je leven om je doelen en wensen te bereiken.

Medium Arlette
Offline
Medium Arlette
Box: 10
 
Spiritueel Coach, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren en in te voelen, geef ik je graag inzicht en advies op al je levensvragen. 

Oryn
Offline
Oryn
Box: 12
 
Ik ben geboren met een bijzondere gave, waar ik zeer dankbaar voor ben, ik kan u bijstaan in AL uw vraagstukken. Mijn gaven zijn; helderhorend, helderwetend en helderziend. Via mijn energie kom ik volledig in contact met uw energie en de mensen om u heen. Dit noemt men channelen. Met mijn pendel en kaarten kan ik u helpen bij het vinden van juiste antwoorden.

Medium Olivia
Offline
Medium Olivia
Box: 13
 
   Helderwetend & intuitief Medium narcisme & trauma expert (o.a.Toxische relaties) Coach en kaartlegster(Lenormand) zuiver antwoord

Medium Maria
Offline
Medium Maria
Box: 14
 
Medium, Heldenvoelend, helderziend, helderhorend. Geeft inzicht in zaken, relatie en al dat je bezig houd,op afstand  blokkades  weg halen  foto lezen. eigen praktijk massage. 

Medium Daniël
Offline
Medium Daniël
Box: 15
 
hoogsensitief medium , Helder ziend/voelend/wetend Orakel kaarten, Verbinding aardengelen  (Tweeling) Zielen relaties Narcistische relaties. Jezelf terug in balans krijgen. Geen vraag is mij te gek, Ik kan met een aantal woorden invoelen in je situatie, en samen met je kijken waar je kracht ligt en inzichten verschaffen.  Begeleiding om in je eigen kracht te komen en blijven. Luisterend oor 

Medium Margret
Offline
Medium Margret
Box: 16
 
Gespecialiseerd in ZielsLiefde ~ Medium, Kaartlegster en Sjamaan. Tweelingzielen ~ Spiritueel en Kundalini advies, dieren, totemdieren ~ Karma. de wet van aantrekking en loslaten.. U kunt voor meerdere thema's bij mij terecht. Ik helpt u graag duidelijkheid te vinden in uw vragen. Ik ben op dinsdagavond half 9, met mn Kaarten online, bij Facebook Paragnosten Chat. Liefs margret  

Valantino
Offline
Valantino
Box: 17
   
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Leontine
Offline
Leontine
Box: 18
 
Alle vragen zijn belangrijk, helderziend en helderwetend medium, contact met overledenen,vragen over magie, kaarsenmagie, tweelingzielen

Medium Regina
Offline
Medium Regina
Box: 19
 
Medium, healer voor ziels-gesprekken

Anita
Offline
Anita
Box: 20
 
Ik ben helderziend en nummeroloog leg contact met overledenen. Ook lenormandkaartlegging

Paragnost Thea
Offline
Paragnost Thea
Box: 22
   
Heldervoelend ASCENSION Coach, Pendelen, Astrologie. Krachtig SOUL-HEALER op afstand voor Mens en Dier!!

Paragnost Marie
Offline
Paragnost Marie
Box: 23
 
Ik ben Marie ben helder voelend en helderhorend en door contact met mijn gidsen krijg ik al een beeld en dingen door van een bepaalde situatie, heb een heel sterke intuïtie.  Ik doe ook per maandlegging en jaarlegging 2024. Ik kan voor je pendelen, invoelen,Lenormand- Engelen- en inzichtkaarten voor je leggen. Ook voor verleden - heden en toekomst. Heb een luisterend oor en samen komen we er wel uit.

Elise
Offline
Elise
Box: 25
 
Medium, paragnoste, helderwetend, helderhorend en heldervoelend, healer en foto lezen.

Cleopatra
Offline
Cleopatra
Box: 26
   
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel.

Medium Marion
Offline
Medium Marion
Box: 29
   
 Medium/paragnost. Omdat ik geboren ben met een bijzondere gave, kan ik u duidelijk bijstaan in uw vraagstukken ......

Katja Charlotte
Offline
Katja Charlotte
Box: 31
  
Medium/helderziend/coach. Graag help ik jou helderheid te scheppen via gidsen, en levenservaring. Volg je hart

Medium Angie
Offline
Medium Angie
Box: 32
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Linda
Offline
Linda
Box: 33
 
  Als spiritueel Coach begeleid ik jou graag met al je vragen op jouw levenspad. Liefde, werk, narcisme, tweelingzielen of een luisterend oor. Ben jij op zoek naar meer positieve motivatie?  Dan ben jij bij mij op de juiste plek.  Na een gesprek met mij heb jij meer inzichten en tools gekregen zodat jij weer met een frisse blik door het leven kan!

MariaLouise
Offline
MariaLouise
Box: 35
 
Complexe relaties/situaties • Helder voelend • Intuïtief Coach • HSP • Transformatieproces • Spirituele ontwikkeling

Spiritueel coach Sky
Offline
Spiritueel coach Sky
Box: 36
 
Ik ben gespecialiseerd: Narcistische relaties, Zielsconnecties, Transformatieprocessen, Persoonlijke blokkades, Kaartleggen, Pendelen

Medium Layla (2)
Offline
Medium Layla (2)
Box: 37
    
Helderwetend en voelend medium en Tarotkaartlegster ,Soulmate en relatiecoaching  ;Objektief advies en inzicht vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de chat is ook  mogelijk;Ik  doe dit werk zo authentisch mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is ook nog belangrijk ..

Lies
Offline
Lies
Box: 39
 
Welkom, heldervoelend, wetend medium: transformaties, relaties > gelijk waardigheid, de weg naar binnen, bronherinneringen.

Medium Amy
Offline
Medium Amy
Box: 42
 
'To the point'  Helderwetend-heldervoelend.  Eerlijk en oprecht consult. Healing op afstand.

Medium Rosali
Offline
Medium Rosali
Box: 43
 
Foto Racool.com Ik ben een verbinder. Mijn gidsen ( waaronder Rosali ) zoeken contact met die van u om zo zuiver antwoord te kunnen geven op uw vragen.

Medium Corina
Offline
Medium Corina
Box: 46
 
Mediumschap, helder voelende, wetende, ziende, horende waarnemingen. Al  30  jaar een eigen praktijk: Oosterse massage techniek .....

Medium Diana
Offline
Medium Diana
Box: 50
 
Hallo lieve mensen  Ik ben Diana geboren met velen gaven ik ben medium paragnoste en kaartlegster sta ook in contact met mijn gidsen

Albert
Offline
Albert
Box: 04
   
Top Medium Albert. Helderziend Magnetiseur en Hypnotherapeut, leraar en examiner Hypnose. Als kind heb ik mijn heldeziende gave meegekregen. Toen al kreeg ik via mijn gids, zuivere informatie door, met precieze juistheid over mensen en situaties om mij heen. Als kind denk je nog dat iedereen deze gave heeft, maar dit is zo omdat het voor  jou heel normaal is, maar in mijn pubertijd merkte ik dat dit niet zo was. Op mijn 17e kwam ik mijn leermeeester tegen, ook een helderziend magnetiseur van hem heb ik een leerschool van bijna 30 jaar mogen ontvangen in het spirituele. Heel veel lessen in o.a esoterie, magnetisme, polariteit, rebirthing, de kabala en ga zo maar door heb ik onder de knie gekregen en ben ik meester over geworden. Toch blijf ik liever de leerling en meester in 1, omdat er altijd een verder is, om je bewust van te worden. Een aantal jaar geleden ben ik me gaan interesseren voor hypnose zoals de oude wijzen in Egypte dit deden.  Nu ben ik tevens gediplomeerd Master Hypnotherapeut, met diverse specialisaties, waaronder virtual maagband, stoppen met roken,kinderhypnose, blokkades oplossen ect ,samen met de clienten de wortel van het probleem eruit halen, dus niet snoeien zoals in de meeste tuintjes gebeurt. Het tuintje van je hart... Heeft u vragen over tweelingzielen, liefde, werk/ carrière financiën, verhuizen of heeft u een andere levensvraag? Stel ze gerust ik heb vaak alleen een naam of een vraag van u nodig.  Ook benieuwd naar wat het nieuwe jaar voor u in petto heeft? U bent van harte welkom voor een jaarlegging Uw feedback omtrent de kwaliteit van het consult is erg belangrijk, ik stel het erg op prijs om uw review te mogen ontvangen omdat uw ervaring hierover helderheid geeft. Alvast bedankt.

Spiritueel Coach Clarisa
Offline
Spiritueel Coach Clarisa
Box: 53
  
Medium, Liefdes&Relatieproblemen. Persoonlijke blokkades oplossen. Persoonlijke groei. Helderziend- en wetend. Lenormandkaarten. Vragen pendelen. Stress. Burn out.

Medium Mo
Offline
Medium Mo
Box: 55
 
Hallo ik ben Monique, Met mijn hoog gevoeligheid, intuïtie, heldervoelendheid ben ik me al van kleins af aan bewust van het feit dat er meer is tussen hemel en aarde. Met een behoorlijke rugzak aan ervaring en diverse jarenlange studies naast mijn werk begon ik mijn praktijk om mensen te coachen en te begeleiden . Dit met succes . Het is inmiddels mijn levens missie . Ik kan ter verduidelijking de lenormandkaarten kaarten leggen en ook werk ik met de numerologie. Ik ben gespecialiseerd in werken met de Ankh kosmische schijven en pendel.

Medium Carine
Offline
Medium Carine
Box: 56
 
coacing oplossingsgericht relatie deskundige helder wetend

Medium Jeanette
Offline
Medium Jeanette
Box: 58
  
Gespecialiseerd in relaties en complexe situaties. Erkend Medium. Bekend van TV. Eerlijk en direct.

Paragnost Marco
Offline
Paragnost Marco
Box: 61
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Spiritueel coach. Narcisme, Blokkades, Angst en stress, psychische problemen. Afstemmen op deze tijd    

Medium Bhartie
Offline
Medium Bhartie
Box: 62
 
Alles over liefde en relatievragen.  Ook andere vragen zijn welkom. 

Paragnost Martie
Offline
Paragnost Martie
Box: 67
    
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend,  en helderwetend maak ook contact met overledenen lees foto's,en doe reading kaartlegging en coaching en werk zeker met de gitse boven en mijn eigen gidsen

Klanten Service Box
Offline
Klanten Service Box
Box: 70
  
Candy chocolate lollipop sesame snaps marshmallow sesame snaps macaroon oat cake lollipop. Jelly-o shortbread jelly-o icing liquorice pudding chocolate bar sugar plum chocolate. Pie oat cake cupcake candy biscuit.

Paragnost Lis
Offline
Paragnost Lis
Box: 52
 
Paragnost/ helderziend. gespecialiseerd in relatie problemen, coaching, kaartreading met de Lenormand kaarten en de Psychic Tarot. Advies op voeding.