Angel Eyes
Waar deskundigheid gewaarborgd is!!
NL 1 0909 - 0144 (90cpm.) BE 0907- 37077 (150cpm.) BE Credits klik hier (100cpm.)

De januari blues

De januari bluesDe januari blues. De feestdagen zitten er op, en we gaan weer aan het werk. De dagen zijn nog donker en het toeleven naar de decembermand geeft altijd een bepaald gevoel, van gezelligheid, samen, feest, lekker eten. Het is dus nu afkicken geblazen voor velen en dat uit zich in de januari blues. Dat kan een leeg gevoel zijn met een grote kater. Ineens moeten we weer ontwaken uit die fijne droom en onszelf moed inspreken, na een paar weken dat alles op een wat lager pitje stond. We wellicht geld hebben uitgegeven aan leuke cadeaus, waardoor we even weg waren met onze gedachten van de sores van alledag.

De maand januari kan dan hard binnen komen en jou gevoelens van depressiviteit bezorgen. Wees deze voor en bel met een medium, een paragnost, een coach een counselor op www.angeleyes.tv. Praat regelmatig over je gevoelens, over je dromen en hoe je deze zou kunnen verwezenlijken en voor je het weet, laat je de donkere januari maand achter je en heb je geen last gehad van de blues.

Zelf kun je uiteraard ook er het een en ander aan doen, om te zorgen dat je jezelf niet grieperig en depressief maakt, want vaak gaan de januari blues gepaard met verminderde weerstand met een griep tot gevolg. Verwen jezelf deze maand, met heerlijke buitenlucht, met extra fruit. Met wat meer innerlijke rust voor jezelf, omdat die decembermaand naast alle leuke dingen, toch ook wel hectisch was en je nu wat meer tijd voor jezelf gaat inplannen.

Een andere tip om de januari blues buiten de deur te houden is, jezelf goals stellen. Wie weet heb je met jezelf een paar goede voornemens voorgenomen en weet je van jezelf dat je dat elk jaar wel doet, maar in de praktijk nooit zoveel van terecht komt. Ga er mee aan de slag met een stok achter de deur. Kies een consulent van www.angeleyes.tv en spreek met haar af dat ze voor jou als spiegel dient, als motivator en jou zo helpt en stimuleert je te houden aan je goede voornemens. Wel zo handig, dan hoef jij alleen maar een paar keer de telefoon te pakken, de consulent herkent je en geeft je telkens weer een paar motiverende woorden mee, die jou er toe aanzetten vol te houden en eindelijk je goede voornemens om te zetten in resultaat.

Je motivator helpt je er zo doorheen. Die is op de achtergrond aanwezig om jou positief te stimuleren.

Wil je al lange tijd een paar kilo’s afvallen en lukt het je maar niet? Dan is een coach op angeleyes.tv voor jou de aangewezen persoon. Wil je eindelijk wel eens starten met yoga. Bel gerust met een medium, die zal jou overtuigen waarom het zo goed voor je zal zijn. Ga je passie verwezenlijken, ook een hele belangrijke. Diep van binnen weet je heel goed, dat datgene wat je nu doet, niet helemaal jouw keus is en toch durf je de stap maar niet te zetten. Ook hiervoor kun je uitstekend terecht bij een consulent op www.angeleys.tv. Het medium zal jouw diepere laag aanboren in jezelf, je inzichten bieden welke effecten het heeft als je voor je passie gaat, zowel het effect op de korte als op de lange termijn.

Of wat denk je van de relatie waarin je nu al lange tijd zit en je niet tevreden over bent. Je kunt dit neerleggen bij je partner, maar misschien zit de verandering wel bij jezelf! Wat een uitkomst dat je ook hiervoor alleen maar de telefoon hoeft te pakken en het medium jouw probleem kunt voorleggen en samen met jou de veranderingen bespreekt die nodig zijn om je relatie nieuw leven in te blazen. Je hangt enthousiast weer op, wat januari blues, er is werk aan de winkel en daar ga ja direct de focus op leggen. En voor je het weet ben je een paar maanden verder, heb je diverse gesprekken gevoerd met je medium. Ben je die ongelooflijk dankbaar, omdat ze met engelengeduld jou zover heeft gekregen eindelijk die stappen te zetten waar je al jaren tegen aanhikte. Weg januari blues. Welkom nieuw leven, welkom mooi lijf, welkom rust. Al deze dingen liggen binnen handbereik, door regelmatig contact te zoeken met een medium van www.angeleyes.tv. Claris