Angel Eyes
Waar deskundigheid gewaarborgd is!!
NL 1 0909 - 0144 (90cpm.) BE 0907- 37077 (150cpm.) BE Credits klik hier (100cpm.)

Box 32 Medium Angie

Medium Angie
Afwezig

Heldervoelend, wetend en ziend topmedium.Legt lenormandkaarten,relatiespecialist, expert werken met de wet van de aantrekkingskracht, contact met overledenen.

Als geen ander weet ik hoe moeizaam het leven kan. Echter heb ik ook op mijn spirituele pad gemerkt dat er hoe zwaar het ook is er altijd een ligpuntje in de duisternis is. Dit ligpuntje hoop ik voor jou te kunnen zijn. Op elke vraag krijg je van mij een duidelijk, eerlijk en helder antwoord. Met nuchtere kijk en twee voeten op de grond zal ik je met liefde begeleiden naar de juiste weg.

Vanaf mijn kinderjaren ben ik al medium en voelde ik overleden,engelen en gidsen. Deze zijn nu mijn grootste vrienden in het doorgeven van antwoorden op jou levensvragen. Ik ben energetisch coach en kan hierdoor verklaren waardoor de dingen die jij meemaakt jou overkomen en hoe je weer op het juiste levenspad terecht kan komen. Het levenspad van geluk en gezondheid in plaats van verdriet en pijn.

In de loop der jaren heb ik mijn gespecialiseerd in het geven van adviezen m.b.t relaties, financiƫn, werk (businesscoach), gelukscoach, lifecoaching, regressietherapie (ik kan vorige levens zien), healingen, ook op afstand, hoe om te gaan met hoogsensitiviteit, werken met engelen en gidsen en werken met de wet van de aantrekkingskracht.

Ik kijk er enorm naar uit om jou vragen te beantwoorden en jou weer gelukkig te zien. Hopende je snel te spreken!

In liefde en in licht,
Angie

Bel nu:
Nederland 0909 - 0144 (90cpm.)
Belgie 0907 - 37077 (150cpm.)

Fotoreading