Angel Eyes
Waar deskundigheid gewaarborgd is!!
NL 1 0909 - 0144 (90cpm.) BE 0907- 37077 (150cpm.) BE Credits klik hier (100cpm.)

Aanpassen aan anderen

Aanpassen aan anderenAanpassen aan anderen, wat doet dat met jou! We hebben het niet in de gaten, zijn ons er niet terdege van bewust. Maar zodra je samen bent met andere mensen, begint ons lijf te reageren op de energie van diegenen om je heen.

Van een aantal weet je inmiddels dat je die niet graag in je buurt wilt hebben. In jouw ogen zeuren en klagen ze altijd en daar heb jij niets mee. Of ze willen jou de baas zijn, ook dat voelt niet prettig aan. En ach de rest, daar gaat alles zijn gangetje wel mee. En je mengt je in diverse gezelschappen op een dag.

Naarmate de dag vordert, ontstaat er hoofdpijn. Je voelt ook je armen en benen, die voelen zwaar aan. Ach nog een uurtje en dan kan ik naar huis. Dan hoef ik niets meer. Dan zit het werk er op. Eenmaal thuis plof je op de bank, terwijl je nog zoveel dingen had willen doen. Het lukt je niet en je denkt, ach kan ook wel wachten, komt morgen wel.

En morgen herhaalt zich hetzelfde. De eerste week zie je het niet. De week er op begin je je te irriteren, waaraan dat weet je nog niet. Al een paar nachten slecht geslapen ook, en dat werk, het kan je gestolen worden. Thuis begint het uit de klauwen te lopen. Je moet nodig aan de slag en het komt er maar niet van. Snel ga je op stap, de deur achter je sluiten, de plicht die roept, vervullen.

Veel mensen leven zo, stellen het werk als prioriteit in hun leven. Daar moet alles voor wijken. Dat ze zichzelf te kort doen, dat dit ook een vorm van aanpassen is, hebben we niet in de gaten. Dat we op ons werk te maken hebben, met andere energie├źn en ons daar constant aan aanpassen en daardoor ge├»rriteerd raken met gevolg vermoeid, we zien het niet.

We zijn ons, zonder erg in te hebben, aan het aanpassen aan anderen. Wat anderen van ons vragen, wat anderen zeggen, wat anderen doen. Het heeft allemaal impact op onszelf. Ben jij erg gevoelig, zul je eerder jezelf gaan aanpassen. Want vanuit jouw gevoeligheid, vind je het ook lastig om tegengas te geven.

Je laat te veel dingen toe, die je niet ziet, ja achteraf. Dan weet je dat je in de luren bent gelegd. Dan zie je dat jij door een collega voor een karretje bent gespannen en dat je zo dom bent geweest er in te trappen. Nu zijn dit nog dingen die we achteraf zien, maar bedenk dat er ook heel veel dingen zijn, die we niet zien, maar wel voelen en ervaren. Niet, omdat de ander dat stiekem doet en gemeen is, die ander is anders dan jij.

Omgaan met anderen, betekent schipperen. Betekent je energie goed bewaken. Betekent, goed voelen en dat is iets anders dan gevoelig zijn. Gevoelig zijn, betekent dat je veel oppikt van anderen. Naar je gevoel luisteren, betekent ik zie wat iets met mij doet.

Waarom is het zo ongelooflijk belangrijk dicht bij jezelf te blijven? En je niet aan te passen, hetzij ongemerkt of het wel in de gaten te hebben en het toch maar te doen, anders ontstaat er ruzie? Het is zo belangrijk, omdat het om jouw leven gaat!

Jouw leven moet bovenaan jouw prioriteitenlijstje staan. Niets anders, zelfs niet je eigen kinderen. Want als jij niet goed voor jezelf zorgt, kun je ook niet goed voor je kinderen zorgen. Laat je door niets of niemand van de wijs brengen.

Wees de zon, die straalt volop en trekt zich nergens wat van aan. Als de zon voelt dat hij wordt gepest, dan doet die er iets mee, maar met zonnestralen. Dus niet een gemene sneer naar een ander, nee, vanuit je hart aangeven wat jij diep van binnen voelt. Dat is de weg om je nooit meer aan te passen aan wie of wat dan ook. Dan kun je de wereld aan, net als de zon. En weet je, wil je hierin worden bijgestaan? Wil je wat inzichten meekrijgen hoe je leert te voelen om aanpassen aan anderen tegen te gaan? Of inzichten hoe of je het beste jouw gevoel aan een ander kan uiten? Lekker in je vel te blijven zitten met veel energie/ Richt je dan tot Mastermediums op Angeleyes.TV.

Medium Clarisa