Angel Eyes
Waar deskundigheid gewaarborgd is!!
NL 1 0909 - 0144 (90cpm.) NL 2 0900 - 485 7472 (90cpm.) BE 0907- 37077 (150cpm.) BE Credits klik hier (100cpm.)

Waarzeggers

waarzeggerHulp van een waarzegger van Angeleyes.tv.

In deze tijd zijn er steeds meer mensen die zichzelf waarzegger voorspeller of paragnost noemen. Ze zeggen dat ze uw toekomst voor u kunnen voorspellen en doen dit soms vanuit huis of  hun praktijk en vragen er dan ook behoorlijke bedragen voor.

Wat wij bij Angeleyes.tv vaak tegenkomen is dat mensen wel nieuwsgierig zijn maar er toch niet direct heel erg in geloven, in het voorspellen van of kijken in de toekomst. Wanneer u ook sceptisch bent naar waarzeggerij maar toch ook nieuwsgierig bent zal het ook u doen verassen wanneer u eens contact opneemt met de waarzeggerslijn van Angeleyes.tv om een van onze waarzeggers eens een kijkje in uw toekomst te laten nemen. Zij hebben reeds vele ongelovigen versteld doen staan. Laat u eens verassen!

Bij deze Spirituele hulplijn kunt u alvorens het consult / de voorspelling  aangeven of u een kort of lang gesprek wenst, op deze manier geeft u qua belkosten nooit meer uit dan uw bedoeling is.

Daarnaast mag u er bij Spirituele hulplijn vanuit gaan dat iedere waarzegger die ons team versterkt door ervaren consulenten gescreend zijn en de nodige ervaring in huis hebben om zichzelf waarzegger te mogen noemen.

Daar zijn wij bij Spirituele hulplijn uiteraard erg trots op. U weet dan ook zeker dat u wanneer u belt u ook echt geholpen word en / of het juiste advies krijgt!

Nieuwsgierig geworden?

Ook zo nieuwsgierig of u die ware liefde gaat vinden of dat uw nieuwe vlam de ware is? Of u die nieuwe baan gaat krijgen of er nog iets mooiers op uw pad gaat komen? Behoefte aan nieuwe, positieve energie? Gewoon een goed gesprek of toch weten hoe u de financiële crisis doorkomt?

Bel met de waarzeggerslijn en u krijgt een professioneel advies / gesprek / antwoord.

Bij Angeleyes.tv hebben wij in dienst:

Waarzeggers
Mediums
Paragnosten
Kaartleggers
Magnetiseurs
Healers
Therapeuten
Verder belangrijk om te weten is dat onze waarzeggers bij Angeleyes.tv nooit over zwangerschap ziektes en dood zullen voorspellen. Wat zij wel doen is u adviseren in uw situatie en positieve energie sturen. Waarzeggers hebben uiteraard geen invloed op een situatie kunnen niet uw relatie lijmen, kunnen wel vertellen of dit weer goed komt, vertellen u wat zij doorkrijgen en geven alle informatie zo nauwkeurig mogelijk met het bijhorende advies.

Ook nieuwsgierig, schroom niet en bel met de waarzeggerslijn van Angeleyes.tv.