Angel Eyes
Waar deskundigheid gewaarborgd is!!
NL 1 0909 - 0144 (90cpm.) BE 0907- 37077 (150cpm.) BE Credits klik hier (100cpm.)

Tweelingszielen

Tweelingszielen en zielsverwantenTweelingszielen en zielsverwanten.  Er is werkelijk een verschil tussen tweelingszielen en zielsverwanten.
Als je geboren wordt, komt jouw ziel uit een bepaalde zielengroep of zielenfamilie. Deze familie is onvoorwaardelijk met elkaar verbonden sinds het eerste leven of de eerste incarnatie. Vaak herkennen mensen elkaar via een onverklaarbare band of gevoel.

Zielsverwanten delen vaak bepaalde verbanden of visies. Toch kan je bij zielsverwanten niet spreken over liefdesbanden. Hun relaties bestaan veeleer uit vriendschappen of een bepaalde connectie in die familie.

Bij tweelingszielen spreekt men over een complexere band met elkaar. Iedereen heeft een tweelingsziel maar vaak komen ze elkaar niet tegen in hetzelfde leven. soms reïncarneert de ene en blijft de andere op zielsniveau achter.

Als tweelingszielen elkaar wel ontmoeten, is er onmiddellijk een gevoel van herkenning en thuiskomen. Er ontstaat een bepaalde extase die ook enorm overwelvend en verwarrend kan zijn. Een dergelijke ontmoeting veranderen de tweelingszielen innerlijk voorgoed.

Tweelingszielen hoeven niet perse partners te zijn. Vaak is het wel zo dat eens je jouw tweelingsziel ontmoet hebt en ondanks je bij een andere partner bent, er een voortdurend gevoel van gemis en pijn kan optreden. Doch is het niet zo dat de ene tweelingsziel zijn relatie daarvoor gaat opgeven om bij zijn tweelingsziel te zijn.

De spirituele band die tweelingszielen hebben, zal nooit verloren gaan op zielsniveau ook al is de afstand op aarde mijlenver.