Angel Eyes
Waar deskundigheid gewaarborgd is!!
NL 1 0909 - 0144 (90cpm.) NL 2 0900 - 485 7472 (90cpm.) BE 0907- 37077 (150cpm.) BE Credits klik hier (100cpm.)

Online medium

online-mediumsOnline medium en paranormale lijn. 

Nu er in deze tijd makkelijker naar een paranormale lijn word gebeld en het taboe er af is, is het wel van groot belang dat men zich voorafgaand aan zo’n gesprek goed voorbereid en weet wat voor een consult hij / zij wenst.

Op Angeleyes.tv kunt u eerst op uw gemak kijken welke consulent met welk specialisme u wenst te spreken. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een  online medium? Zeker dan bent u bij Spirituele hulplijn aan het juiste adres.

Al onze online mediums zijn voorafgaand aan hun werkzaamheden door een screening gegaan en hebben daar de nodige resultaten behaald zodat wij u kunnen verzekeren dat u een juist consult krijgt. Verder is het voor u fijn dat u selectief kunt kijken welk online medium u het meeste aanspreekt zodat u er een vertrouwd gevoel bij heeft.

Online mediums staan bekend om het feit dat zij op hun eigen speciale manier contacten kunnen leggen met het hiernamaals. Wij kunnen het contact echter nooit garanderen, mocht er in uw consult geen contact gelegd kunnen worden ligt dit niet zo zeer aan het medium maar daar kunnen verschillende redenen voor zijn, het kan bijvoorbeeld zo zijn dat de persoon met wie u contact zoekt hier nog niet klaar voor is en daardoor niet open staat voor het contact. Dit kan een tijdje later anders zijn, dus wees hierop voorbereid.

Een belangrijk advies die Angeleyes.tv u als klant wel graag wil meegeven is dat u voorafgaand aan het consult alle gegevens even op papier zet voor u contact legt dit scheelt u zelf weer tijd wanneer u het ineens nog moet gaan zoeken. Ook wanneer u specifieke vragen heeft kunt u deze het beste even voor u zelf opschrijven zodat geen vraag onbeantwoord blijft en u er na afloop van het gesprek een prettig voldaan gevoel aan overhoud.

Voor een consult met een online medium bent u bij Angeleyes.tv dus aan het juiste adres!!.