Angel Eyes
Waar deskundigheid gewaarborgd is!!
NL 1 0909 - 0144 (90cpm.) NL 2 0900 - 485 7472 (90cpm.) BE 0907- 37077 (150cpm.) BE Credits klik hier (100cpm.)

Mediums online

mediums-onlineMediums online van Angel Eyes  bellen.

Veel zielen in de geestenwereld hebben behoefte aan contact met  hun aardse geliefden om te laten weten dat ze goed zijn aan gekomen, dat wij ons geen zorgen hoeven te maken, dat ze er altijd zullen zijn op momenten dat wij het moeilijk hebben en ons steunen met  het verlies en weten waar we doorheen gaan.

Mediums online kunnen ook communiceren met gidsen opgestegen meesters en engelen. Hoe werkt het? Mediums online moeten dan  hun energie verhogen naar een hogere frequentie en de gidsen, overledenen verlagen een beetje hun energie, dan kan er een verbinding tot stand komen.

De overledenen en gidsen communiceren meestal via beelden en woorden. Een medium online moet de beelden die een overledenen of een gids doorgeeft, zien te vertalen. Soms zijn ze heel letterlijk, maar ze kunnen ook symbolische zijn.

Mediums online

Bij Angel eyes werken verschillende Mediums online zoals:  Mental, Trans, Psychic mediums. Mediums online kunnen met overledenen, gidsen, engelen communiceren, maar ook uw toekomst lezen en raad geven.

Mediums online van Angel Eyes  zijn allemaal gespecialiseerd in het mediumschap.