Angel Eyes
Waar deskundigheid gewaarborgd is!!
NL 1 0909 - 0144 (90cpm.) NL 2 0900 - 485 7472 (90cpm.) BE 0907- 37077 (150cpm.) BE Credits klik hier (100cpm.)

Box 04 Paragnost Mercedes 

Paragnost Mercedes 
Afwezig

Mijn naam staat voor 'Merced', 'Uwe genade', in dienst staan voor.
Iets wat ik graag doe. Anderen helpen met hun zieleroerselen en bevindingen op deze aardbol alwaar we samen komen. 
Het leven heeft mij, tot zo ver, langs vele dalen en hoge pieken geleid. Van intense rouw tot euforie en intense verliefdheden, niets is mij vreemd. Totdat ik in aanmerking kwam met de eeuwenoude filosofie Feng Shui en de daarbij behorende Chinese astrologie 'Nine Star Ki', er ging een wereld voor mij open. Veel werd mij duidelijk(er) doordat ik mijzelf beter ben gaan leren begrijpen. Kennis geeft rust. 
Om dit te duiden gebruik ik graag het volgende:
'Als je voor jezelf de elementen accepteert die bij jou horen, alszijnde jouw blauwdruk, kun je starten met de elementen die je mist. Hierdoor zal je eigen cyclus gaan stromen. 
Waak ervoor om dingen die je dwarszitten onder het tapijt te schuiven. Je leven wordt dan een onoverzichtelijk geheel die op een gegeven moment uit elkaar zal springen. 
Om dit te voorkomen wil ik jou graag met liefde bijstaan. In combinatie met mijn achtergrond en tevens Feng Shui en Nine Star Ki professional en jarenlange ervaringsdeskundige op het gebied van liefde, werkomstandigheden en geldzaken. 
Tijdens ons gesprek zal ik als eerste naar je geboortedatum en -tijd (indien je daarover beschikt) vragen. Naar aanleiding daarvan reken ik jouw intrinsieke, eigen elementen uit waardoor ik inzicht krijg in jouw persoonlijkheid, je innerlijk kind en tevens emotiewereld en de wijze waarop je het leven betreed. De elementen geven veel informatie weer zoals je passies, mogelijke beroepskeuzes en zienswijzes. Ook schuilt daar de informatie naar datgene waar jij zo naarstig naar op zoek bent. Daarnaast geeft het de elementen weer die je mist om in 'flow' te geraken. Hierover reik ik je de bijbehorende inzichten aan om deze in je leven toe te passen. Tevens geeft een Chinese astrologie analyse je valkuilen en blinde vlekken weer.
Stel voor ons gesprek een lijst op met al jouw vragen zodat we samen tot een mooi en inspirerend gesprek komen. 
Graag kijk ik met je mee om ook jouw leven kleur en zinswijze te geven.
Bel me gerust voor een luisterend oor, ook voor ad hoc vragen.
Hartegroet,
Mercedes 

Bel nu:
Nederland 0909 - 0525 (90cpm.)
Nederland 0909 - 27 444 88 (90cpm.)
Belgie +32 25 886 838 (100cpm.)

Fotoreading